Brigitte a aruncat buchetul! Ce vedetă urmează să se mărite?

Brigitte a aruncat buchetul! Ce vedetă urmează să se mărite?
Brigitte a aruncat buchetul! Ce vedetă urmează să se mărite?

De departe cel mai așteptat moment al unei nunți este cel în care mireasa aruncă buchetul. Iată că și Brigitte a ținut cont de această tradiție. Ce vedetă super sexy a prins buchetul?

Ce vedetă super sexy a prins buchetul?

Deși, în mod normal, doar fetele care nu au fost niciodată măritate se așază la rând pentru a prinde buchetul miresei, în cazul nunții lui Brigitte și Florin nu s-a ținut cont de acest lucru. Printre vedetele care s-au înghesuit să prindă buchetul, s-a aflat și Laurette. Este drept că frumoasa mulatră a mai fost căsătorită, dar acum este singură și are tot dreptul să-și încerce norocul.

Îmbrăcată într-o ținută albă, "modelul de ciocolată", așa cum este cunoscută în showbizul românesc, Laurette a reușit să prindă buchetul. Primul pas a fost făcut, acum nu-i mai rămâne decât să-și găsească mirele.

Deoarece Brigitte a vrut ca atât nunta, cât și cununia civilă să fie deosebite, aceasta a hotărât ca și la cununia civilă să arunce buchetul. De data aceasta, fericita posesoare a buchetului a fost Otilia Bilionera.

Aceasta a fost recent cerută în căsătorie, deci așteptăm cu sufletul la gură marele eveniment.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Alina Ceușan, nuntă de vis la castel. Vloggerița a schimbat 3 rochii

Citeste si: Primele imagini de la cununia religioasă a lui Brigitte cu Florin Pastramă! Ceremonia a avut loc într-un cadru de vis

Citeste si: Cristina Spătar a spus" DA"! A primit inelul de la iubitul ei

Nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă a fost un moment râvnit atât de către invitații celor doi, dar și de fanii acestora. Brigitte și Florin și-au început frumoasa poveste de dragoste cu puțin timp înainte, în timp ce erau concurenți în cadrul unui reality-show. Deși aceștia au fost atacați din toate părțile, Brigitte și Florin au decis să se căsătorească la scurt timp după ce au părăsit competiția.

În ceea ce privește nunta, aceasta a fost organizată în cele mai mici detalii, totul fiind perfect, iar mirii s-au bucurat de cea mai frumoasă zi din viața lor.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Nicole Cherry se vede mireasă. Relația ei devine una serioasă

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Adelina Pestrițu s-a căsătorit AZI! Avem imagini si informații-bombă de la fața locului. Frumoasa brunetă a devenit doamna Șteblea | VIDEO EXCLUSIV

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies