Bombă în showbiz! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit? Ce se întâmplă acum între ei


De ceva vreme încoace, de când au recunoscut că s-au împăcat, între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp părea să curgă doar lapte și miere, cu atât mai mult cu cât declarațiile lor de dragoste și planurile de viitor pe care și le-au făcut indicau că, de această dată, relația lor va dura pentru tot restul vieții.


In articol:

Cu toate acestea, de câteva zile încoace, ceva se întâmplă între ei, iar cei din preajma frumoasei Carmen de la Sălciua și a lui Culiță Sterp bănuiesc că nu e ”de bine”.

Mai exact, relația dintre ei pare să fie din ce în ce mai rece, asta în cazul în care există.

Astfel, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu se mai urmăresc reciproc pe conturile de socializare și refuză amândoi să răspună la întrebarea fanilor cu privire la relația lor. Mai mult decât atât, cei doi au participat împreună, la Severin, la o petrecere de pomină, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp fiind invitați pentru a cânta la nuntă. Doar că, spune un martor de la evenimentul cu pricina, lucrurile au părut clare pentru toți cei de acolo.
Mai exact, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au ignorat întreaba noapte, au cântat separat, au stat la mese diferite și, mai mult decât atât, nu au ajuns la nuntă împreună, iar de plecat au făcut-o separat. ”Au fost la o nuntă în Severin, au cântat separat, au stat la mese diferite, nu au vorbit. Dar eu cred că se vor împăca”, ne-a destăinuit martorul cu pricina, precizând că, de-a lungul întregii seri, cei doi s-au uitat unul la celălalt, fără să zâmbească, fiind vizibil deranjați de ce se petrece între ei.

Cu toate acestea, atât Carmen de la Sălciua, cât și Culiță Sterp, refuză să vorbească despre relația lor, dacă mai există una...

Mai mult decât atât, surse din anturajul celor doi susţin că marea împăcare este o strategie de promovare, soliştii având foarte multe spectacole de când sunt împreună. În plus, se bucură de numeroase apariţii în media, un alt aspect benefic carierei protagoniştilor noştri.

" Ei sunt împreună mai mult de ochii lumii. Se ceartă mereu şi nu comunică aşa cum ar trebui. În plus, el are foarte multe admiratoare care-l caută insistent atât la telefon cât şi pe reţelele de socializare, lucru care o enervează teribil pe Carmen. Iar de acolo pleacă multe crize de gelozie, neîncredere... La rândul lui, şi Culiţă este nemulţumit. Îi reproşează fostei soţii că este "narcisistă", că vorbeşte numai despre ea şi că nu este atentă la nevoile celor din jurul ei.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal și împăcare discretă

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze. ”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi. Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. ”A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația. Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea. Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, ne-a mai spus sursa citată despre ce se petrecea între Carmen d ela Sălciua și Culiță Sterp.


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua se implică în acțiuni caritabile! Vezi ce vrea să facă cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere pentru câteva familii

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

CUTREMUR la Puterea Dragostei! Culiţă Sterp şi Roxana, ÎMPREUNĂ! Uite cum au fost filmaţi! Reacţia halucinantă a lui Carmen de la Sălciua când a văzut pozele! "Am..."

Carmen de la Sălciua a pozat într-o salopetă extrem de sexy, cu paharul de vin în mână! Imaginea a obţinut mii de aprecieri!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri