Carmen de la Sălciua, în lacrimi! Imaginea cu ea goală puşcă pe care o vrea neapărat ştearsă de pe net! "Mama suferă foarte mult"


Carmen de la Sălciua, în lacrimi! În mediul online circulă o poză RUŞINOASĂ cu ea!


In articol:

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au împăcat de câteva săptămâni, dar cu toate acestea artista este supărată. În mediul online circulă, de ceva timp, o poză care o înfăţişează topless, în faţa oglinzii. Solista a fost extrem de nervoasă când a văzut, prima oară, imaginea şi a făcut o declaraţie dură.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a crezut că postează cea mai tare poză a vieţii ei, dar s-a făcut de râs! Uite imaginea cu zeci de comentarii negative! "Penibilo"

Carmen de la Sălciua, în lacrimi! "Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt!"

Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”,a spus Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Pozele bombă cu Carmen de la Sălciua pe care Culiţă le vrea urgent ŞTERSE de pe internet! "Sunt un bărbat gelos" Imagini incredibile cu artista!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri