Carmen de la Sălciua se implică în acțiuni caritabile! Vezi ce vrea să facă cea mai sexy cântăreață de muzică de petrecere pentru câteva familii


Carmen de la Sălciua este decisă ca Sărbătorile de Iarnă ale acestui an să fie unele de neuitat. Nu, nu pentru ea, ci pentru câteva familii din județul Vrancea, oameni care locuiesc într-o sărăcie lucie.


In articol:

Din acest motiv, fără să stea pe gânduri, Carmen de la Sălciua s-a implicat într-o acțiune caritabilă și a făcut un apel cât se poate de serios la prietenii și fanii ei de pe conturile de socializare.

Citeste si: Gest scandalos în cabina de vot! Cum s-a filmat Culiță Sterp

Citeste si: Am aflat ce se petrece CU ADEVĂRAT între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Relația e în impas EXCLUSIV

”Au nevoie de noi! Fii și tu Moș Crăciun! Câteva familii din județul Vrancea vor întâmpina Sărbătorile de Iarna, în frig, întuneric și fără nimic pe masă. Copii și bătrâni deopotrivă au nevoie de ajutorul nostru. Am auzit strigătul lor mut de ajutor.

De ce mut? Pentru că ei nu au cui să spună că le greu, însă poți vedea în ochii lor deznădejdea, disperarea și neputința, sunt cei pe care nu îi vede nimeni și nu îi aude nimeni, dar există, sunt acolo și își duc traiul de pe o zi pe alta. Fii și tu alături de ei. Donațiile pot fi sub orice formă, atât financiare cât și materiale, constând în haine, alimente, jucării, electrocasnice, produse de igienă etc.
Orice lucru banal nouă, lor le poate fi folositor.

Sperăm ca împreună să le facem acestor oameni Sărbătorile de Iarnă mai frumoase, să le aducem copiilor zâmbetul pe buze și o rază de speranță în sufletul celor mai în vârstă dintre ei! Se poate dona orice! Dacă doriți să fiți Moș Crăciun pentru o familie mai puțin norocoasă alătură-te campaniei noastre și donează! Donaţiile se strâng până în data de 23 decembrie.

După această dată, bunurile vor fi sortate și puse în pachețele, iar pe 24 decembrie cadourile vor fi livrate la fiecare familie în parte. În momentul când vom duce donațiile vom filma și vom face poze pe care ulterior le vom posta pe rețelele de socializare! Cei care doresc să facă donații, pot să-l contacteze pe amicul meu, Băltărețu Eugen pe Facebook: https://www.facebook.com/BaltaretuEugenNicolae sau pe Instagram: https://www.instagram.com/baltaretueugen/. Donează din suflet! Alege să ajuți!”, este apelul făcut de Carmen de la Sălciua.

 

Carmen de la Sălciua, sensibilă la situații dificile

Carmen de la Sălciua nu a avut o copilărie tocmai ușoară, motivul fiind legat de divorțul dintre mama și tatăl său, motiv pentru care este și foarte sensibilă când vine vorba de situații delicate.  ”Divorțul lor și faptul că eram singură într-un alt oraș m-a făcut oarecum să-mi iau inima în dinți și am devenit femeie, m-am maturizat foarte repede. Pe mama am avut-o foarte mult aproape, în schimb pe tatăl meu nu l-am mai avut și protecția paternă pe care și-o dorește orice fiică, asta mă afecta. În fiecare relație, convorbire cu un băiat, l-am căutat pe tata. Am căutat sprijinul pe care mi-l dădea tata, înainte să divorțeze”, a dezvăluit Carmen de la Sălciua.


Abonează-te pe

Citește și:

NOROC și REALIZĂRI: Horoscop TAUR 2022. Descoperă ce au rezervat astrele pentru zodia Taur!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

CITEȘTE: Cine este AMNA. Biografie: data nașterii, căsătorie, divorț, copil

3 DECEMBRIE 2021: Horoscop zilnic vineri. O zodiei trebuie să facă o schimbare în viaţă!

CITEȘTE: Cine este ANCA UNGUREANU, mama Alexandrei Ungureanu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este și ce profesie are ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri