Gest scandalos în cabina de vot! Cum s-a filmat Culiță Sterp


Pentru acest gest, iubitul lui Carmen de la Sălciua riscă o pedeapsă uriașă.

Citeste si: Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! Uite ce a putut să spună despre ei! "Nişte..."

Citeste si: Carmen de la Sălciua, avertizată după ce s-a împăcat cu Culiță Sterp: „Dă de pământ cu tine”

Citeste si: Plușica de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația pe care a avut-o cu Culiță Sterp! ”A fost foarte frumos ce a fost...”

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști din România în momentul de față și are sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

Artistul care s-a împăcat de câteva săptămâni cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua, a reușit să șocheze pe toată lumea cu un gest complet deplasat pentru un artist de talia lui.

Culiță Sterp s-a filmat în cabina de vot în timp ce vota. Cu ștampila în mână, Culiță a făcut un gest obscen în dreptul candidatei Viorica Dăncilă și a filmat întreg momentul, pe care l-a postat apoi pe pagina sa de socializare.

Potrivit legilor din România, este strict interzis să filmezi sau să îți faci selfie din cabina de vot.

Ce pedeapsă riscă artistul

Nu vă faceți selfie în cabina de vot! Este strict interzisă fotografierea buletinului de vot, iar alegătorii care vor face acest lucru riscă să fie amendați.

"Persoana care își fotografiază sau își filmează prin orice mijloace buletinul de vot în timpul exercitării dreptului de vot riscă o amenda cuprinsă între 600 și 1.000 de lei", a amintit, în 2016, comisarul de poliție Monica Dajbog, înainte de alegerile legislative.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

De ziua ei, Angela Similea a fost la mănăstire! Ce tort a primit celebra solistă! FOTO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri