Carmen de la Sălciua a pozat într-o salopetă extrem de sexy, cu paharul de vin în mână! Imaginea a obţinut mii de aprecieri!


Carmen de la Sălciua, surprinsă într-un bar! Avea sânii pe afară şi un pahar de vin în mână.


In articol:

Carmen de la Sălciua este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. Tânăra care tocmai s-a împăcat cu fostul ei soţ, Culiţă Sterp, a cucerit plaiurile mioritice cu piesele ei, dar şi cu frumuseţea şi sex appeal-ul pe care le-am remarcat cu toţii.

Bruneta este extrem de provocatoare şi arată mereu ca scoasă din cutie. Totuşi, a avut grijă să nu se îmbrace deseori extrem de sexy ca să nu fie judecată aspru de fanii ei mai ....conservatori.

Carmen de la Sălciua, surprinsă într-un bar! A părut relaxată, misterioasă, iar paharul de vin din mână i-a dat un aer irezistibil de fată rea!

În urmă cu ceva timp însă, a purtat pe stradă o ţinută care i-a dezvăluit în jur de 80% din bustul generos. Salopeta i-a venit ca turnată, iar protagonista noastră s-a simţit perfect în ea.

Ei bine, bruneta a avut şi o atitudine aparte când s-a lăsat pozată aşa. A părut relaxată, misterioasă, iar paharul de vin din mână i-a dat un aer irezistibil de fată rea. Cum vi se pare?


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri