Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Bogdan Mocanu și Simina Loica
Bogdan Mocanu și Simina Loica

Într-o sesiune live inițiată pe TikTok, Bogdan Mocanu a scos la iveală detalii neștiute despre jador!

Bogdan Mocanu și Simina Loica au inițiat o sesiune live pe TikTok, acolo unde au vorbit în fața fanilor despre Jador, dezvăluind marele lui secret! Cel care a făcut afirmația neașteptată a fost chiar amicul lui, urmăritorii fiind de-a dreptul uimiți! Surprizele au continuat și după, căci Simina le-a spus celor care lăsau comentarii în timpul sesiunii că dacă vor ca ea să se împace cu Jador trebuie să facă donații: „Cine vrea să se împace Simina cu Jador, să doneze la Simina”.

Citeste si: Jador, reacție plină de iubire la fotografia cu Georgiana Elisei! Ce mesaj a publicat artistul pe TikTok

Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador

Imediat după acestă replică, Bogdan Mocanu vine cu o completare și spune că nu s-ar putea întâmpla astfel niciodată, dat fiind faptul că Simina este măritată cu Alex Zănoagă, tânărul cu care are și un copil, iar Jador este însurat de ani buni cu altcineva. 

Cel mai probabil fostul concurent de la Puterea dragostei s-a referit la Georgiana Elisei, tânăra care i-a fost alături manelistului încă de pe vremea când se aflau în liceu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bogdan Mocanu: „Cine vrea să se împace Simina cu Jador? Bine, nu mai există cale de împăcare niciodată între ei doi.

Un motiv ar fi că ea are copil cu altcineva și el este însurat de câțiva ani cu altcineva. Dar așa, de dragul imaginației...”

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador, motivul real pentru care nu mai sunt apropiați: „ Nu am nevoie de oameni ca el lângă mine”

Jador și Georgiana Elisei
Jador și Georgiana Elisei[Sursa foto: Captură YouTube]

Simina Loica îi duce dorul lui Jador?

Foarte activă pe rețelele de socializare, fosta concurentă de la Puterea dragostei nu ratează niciodată ocazia de a le arăta fanilor ce se mai petrece în viața ei, prin diferite modalități: fotografii, filmulețe și sesiuni live, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta. Ultimele două videoclipuri postate de tânăra au ridicat, însă, câteva semne de întrebare, asta pentru că pe fundal se auzeau piesele lui Jador, fostul ei iubit.

Simina și Jador s-au cunoscut pentru prima dată în casa iubirii din Turcia, acolo unde au și format un cuplu, dar pentru o scurtă durată de timp. În urma imaginilor postate pe TikTok de către Simina, internauții nu s-au putut abține și au criticat-o foarte dur pentru gestul făcut. 

Jador și Simina Loica
Jador și Simina Loica[Sursa foto: Captură YouTube]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Jador se întoarce la Puterea dragostei? Artistul vrea să facă o nouă cucerire: „Să o iau pe fata aia frumoasă”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat! Cum au apărut cei doi în timpul unei sesiuni live: „Ia uite!”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies