Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat! Cum au apărut cei doi în timpul unei sesiuni live: „Ia uite!”

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat!
Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat!

Cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei sunt din nou fericiți împreună! Cum decurg lucrurile între ei acum

Simina Loica și Alex Zănoagă au întâmpinat căteva situații mai puțin plăcute în relația lor de cuplu în ultima perioadă de timp și chiar au decis să se despartă pentu câteva zile, lucru care pare să fi fost benefic pentru amândoi. Acum, după ce s-au liniștit apele, cei doi și-au făcut din nou apariția împreună și au dat de înțeles că lucrurile au fost puse la locul lor și că și-au mai oferit o șansă, de dragul familiei pe care au construi-o și, bineînțeles, de dragul fiului lor, Dominic.

Fanii sunt suprinși de ultima lor apariție în mediul online! Simina Loica și Alex Zănoagă au intrat într-o transmisiune live pe conturile lor de TikTok, acolo unde s-au privit insistent și au glumit, semn că lucrurile au luat o întorsătură bună în căsnicia lor. 

Citeste si: Alex Zănoagă, cu ochii în lacrimi după despărțirea de Simina Loica! Noi detalii din culisele relației lor ies la iveală: „După două zile a plâns”

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat!
Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat![Sursa foto: Captură TikTok]

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat!

Foștii concurenți de la Puterea dragostei au lăsat în urmă neînțelegerile și au intrat împreună într-o sesiune live pe TikTok, făcându-le o mare surpriză fanilor. Simina Loica i-a dat o provocare de zile mari partenerului ei de viață, după ce ar fi câștigat în cadrul jocului pe care l-au inițiat împreună.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Alex Zănoagă: Dar ce provocare trebuie să fac?

Simina: Ți-am zis că te bat? Auzi, să faci 30 de flotări vreau de data asta!", i-a spus Simina lui Alex, în timpul live-ului. Dominic, unicul lor copil care se afla la tatăl lui în acel moment, a furat privirile tuturor: „ Ia uite ce râde Domi!", se aude în înregistrare.

Citeste si: Alex Zănoagă a spus tot adevărul despre despărțirea de Simina Loica: „Eu am plecat de acasă! Am stat separați”

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat!
Simina Loica și Alex Zănoagă s-au împăcat![Sursa foto: Captură TikTok]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Alex Zănoagă a spus tot adevărul despre despărțirea de Simina Loica

Alex Zănoagă a dat cărțile pe față și a vorbit, în cadrul unui interviu pentru  WOWbiz.ro, despre adevăratul motiv pentru care s-ar fi despărțit de mama copilului lui. Fostul concurent de la Puterea dragostei a spus lucrurilor pe nume și a eliminat orice fel de zvon legat de situația dintre el și Simina Loica, subiect foarte dezbătut în ultima perioadă.

„Este adevărat, au existat o serie de certuri între noi. Am fost supărați din motive pe care încă nu le pot spune. Eu am plecat de acasă! Am stat separați câteva zile. Toți știu că noi locuiam de aproape un an într-un apartament în Militari, renunțasem la a mai sta împreună cu părinții mei. Astfel că, atunci când ne-am certat, am luat decizia ca eu să mă duc în casa a lor mei, iar Simina să rămână la apartament.

A fost o perioadă dificilă pentru amândoi, însă, acum, încet, încet, sper ca totul să revină la normal. De ieri, ne-am împăcat cât de cât, de dragul lui Dominic, în special. Avem un copil împreună, pe care ambii îl iubim ca pe ochii din cap, în plus, si între noi sunt sentimente puternice. Vom vedea ce va urma! Acum, repet, încercăm să fim iar ca înainte”, a declarat Alex Zănoagă pentru sursa menționată anterior.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Simina Loica, prima apariție după anunțul despărțirii de Alex Zănoagă! Cu cine s-a filmat fosta concurentă de la Puterea dragostei

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv? Bruneta a dezvăluit totul cu lacrimi în ochi: „Nu prea bine, puțin supărată”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies