Simina Loica și Alex Zănoagă nu mai dorm împreună! Ies la iveală noi detalii din culisele relației celor doi: „Sunt într-o mică depresie”


Fosta concurentă de la Puterea dragostei și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre certurile cu soțul ei.


In articol:

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut pentru prima oară la emisinea Puterea dragostei, acolo unde au și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Povestea lor de dragoste a continuat și după competiție, perioadă în care amândoi au decis că vor să treacă la nivelul următor, acela de a-și costrui o familie.

Zis și făcut! Nu a durat foarte multă vreme până când a venit pe lume Dominic, unicul lor copil, iar lucrurile între ei păreau că funcționează mai bine ca niciodată. Din nefericire, nu a fost așa, iar cei doi au dat semne clare că vor să își continue viețile pe drumuri separate.

Citeste si: Simina Loica, prima apariție după anunțul despărțirii de Alex Zănoagă! Cu cine s-a filmat fosta concurentă de la Puterea dragostei

Simina Loica și Alex Zănoagă

Simina Loica și Alex Zănoagă

[Sursa foto: Instagram]

Simina Loica și Alex Zănoagă nu mai dorm împreună!

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a recunoscut că ea și Alex Zănoagă, tatăl băiețelului ei, Dominic, au decis să ia o pauză, pentru a vedea dacă le este mai bine separați sau împreună. 

,,Nu s-a rupt de tot. Suntem certați și supărați. Am decis să luăm o pauza o perioadă, sa vedem ce simțim și ce avem de gând.

Eu nu îl opresc să nu vadă copilul, nu îi interzic asta. A mai venit să îl vadă pe Dominic, doar că nu dormim împreună”,   a spus Simina Loica la un post de televiziune. 

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv? Bruneta a dezvăluit totul cu lacrimi în ochi: „Nu prea bine, puțin supărată”

Simina Loica și Alex Zănoagă

Simina Loica și Alex Zănoagă

[Sursa foto: Instagram]

Simina Loica: „Sunt într-o mică depresie”

Certurile dese și lipsa timpului petrecut împreună sunt principalii factori din cauza cărora au ajuns în acest punct tensionat, susține foasta concurentă de la Puterea dragostei. Mai mult, Simina Loica recunoaște că nu se simte deloc bine din punct de vedere psihic, asta din cauza faptului că nu a găsit sprijinul de care are nevoie la bărbatul de lângă ea.

„Neînțelegerile mici au dus la certuri care ne-au îndepărtat. De multe ori am declarat ca ne certăm des și ca nu petrecem timp împreună. Poate acesta este motivul pentru care ne-am îndepărtat. Eu simt ca este o distanțare atât din partea mea, cât și din partea lui.

Nu prea avem când să comunicăm. El când vine acasă este obosit, eu la fel, ma duc și ma pun direct în pat. Timp se găsește, doar că timp să petrecem împreună nu există, de asta ne-am îndepărtat. Eu stau foarte mult timp cu Dominic, simt oarecum că sunt într-o mică depresie, pe care nu o înțelege nimeni. Familiei mele nu ii pot spune, pentru că s-ar îngrijora. Mă chinui să trec peste, să fiu bine pentru Dominic, să nu fiu supărată și el să simtă. Mă așteptam că un copil să ne apropie mai mult, însă bărbații fug într-un fel de responsabilitate”, a mai adăugat aceasta.


Abonează-te pe

Citește și:

Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil! Ce spune fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Ne gândim serios să ne extindem familia”

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Simina Loica, detalii despre aşa-zisa despărțire de Alex Zănoagă, tatăl copilului ei: „Am trecut peste...”

Simina Loica, dezvăluiri despre sarcină! Fosta iubită a lui Jador a spulberat misterul: „Poate aveam și fată și băiat”

CITEŞTE: Horoscop zilnic 19 ianuarie 2022. O zodie este apreciată la locul de muncă.

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

CITEȘTE: Dieta fără carne. Ce este dieta fara carne

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri