Jador se întoarce la Puterea dragostei? Artistul vrea să facă o nouă cucerire: „Să o iau pe fata aia frumoasă”

Jador se întoarce la Puterea dragostei?
Jador se întoarce la Puterea dragostei?

Cunoscutul cântăreț și-a pus pe gânduri fanii de pe Instagram după ultima sa afirmație! Se întoarce la Puterea dragostei?

Participarea la emisunea matrimonială de la Kanal D, „Puterea dragostei”, i-a adus lui Jador un succes răsunător, foarte mulți fani și mii de domnișoare foarte atente la orice mișcare pe care o face în spațiul public. De-a lungul timpului, artistul a scos piese care au ocupat mai mereu primele locuri în trendurile YouTube-ului românesc și a colaborat cu mulți alți cântăreți de succes, lucru din care a avut doar de câștigat.

Citeste si: Viviana Sposub și Nicoleta Dragne, noi replici acide la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Se comportă că un cățel bine dresat!”

Jador se întoarce la Puterea dragostei?
Jador se întoarce la Puterea dragostei?[Sursa foto: Instagram]

Jador se întoarce la Puterea dragostei?

Artistul a fost în centrul atenției în vremea în care a participat la emisiunea matrimonială, chiar dacă nu a câștigat el. Ei bine, se pare că experiența pe care a avut-o în casa dragostei nu a fost deloc neplăcută, astfel că acum și-ar dori să se întoarcă, dar cu o nouă țintă! Jador ar vrea să

calce din nou pragul platoului de filmare din Turcia pentru o fată frumoasă, după cum a spus chiar el în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare. S-ar putea întoarce pentru ea, dar n-a specificat exact cine este acea fată misterioasă. Rămâne de văzut dacă artistul va oferi mai multe detalii. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, mămică în scurt timp? Tânăra are mari planuri de viitor: „Abia aștept să îmi spună «mamă»!”

Jador se întoarce la Puterea dragostei?
Jador se întoarce la Puterea dragostei?[Sursa foto: Instagram]

Este sau nu Jador într-o relație cu Sarah?

În ultima perioadă de timp, pe internet, s-a speculat faptul că Jador s-ar afla deja într-o relație de aproximativ trei săptămâni cu Sarah Nedelciu, o tânără de profesie tatuator, care l-ar fi făcut să se îndrăgostească de ea nebunește! Mai mult, solistul i-ar fi oferit de ziua ei un lănțișor din aur galben, semn că

își dorește să o aibă alături de acum încolo.

Ulterior, Jador a inițiat o sesiune de Q&A pe contul lui de Instagram, acolo unde a dezvăluit tuturor urmăritorilor lui că, de fapt, nu este implicat într-o relație, semn că încă nu a trecut peste despărțirea de Georgiana Elisei.

Sunt în pauză de la îndrăgosteli”, a scris acesta pe Instagram.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, din nou certați? Mesajul postat de blondină scoate la iveală tot adevărul: „Să nu cerșești iubirea nimănui”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Andra Volos a plecat în vacanță cu un bărbat misterios! Cine este presupusul ei partener

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies