Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial! Iubita politicianului a spus tot adevărul: „Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS...”

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial!
Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial!

Irina Tănase a confirmat despărțirea de fostul lider PSD! Primele declarații oferite de blondină

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au cunoscut pentru prima oară în anul 2013, iar de atunci au decis să își continue viețile împreună, căci a fost dragoste la prima vedere, după cum mărturisise blondina la un moment dat. Situația s-a schimbat radical în ultimele zile, asta după ce în presă au apărut mai multe informații conform cărora tânăra l-ar fi înșelat pe fostul lider PSD cu unul din foștii ei parteneri.

Pentru a clarifica toată situația și a elimina pe cât posibil orice alt viitor zvon, Irina Tănase a făcut primele declarații despre despărțirea de Liviu Dragnea.

Citeste si: Nicoleta Nucă, victima unei afecțiuni des întâlnite! Cum a reușit artista să se vindece: „Nu te bucură absolut nimic în lumea asta”

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial!
Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial![Sursa foto: Instagram]

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial!

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 30 de ani, însă cu fiecare ocazie au declarat că se iubesc nespus de mult, iar momentul în care fostul lider PSD și-a văzut din nou iubita după doi ani în care a fost închis reprezintă, pentru mulți, una dintre dovezi. Irina Tănase a vorbit despre separarea de Liviu Dragnea, într-un interviu acordat Gândul.ro, menționând faptul că fostul lider PSD nu i-a mai răspuns la telefon după ce și-a făcut bagajele și a plecat din locuința unde stăteau împreună.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea

dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”
, a spus Irina Tănase, în exclusivitate pentru  Gândul.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Dragnea, reacție acidă după ce a citit conversația dintre Irina Tănase și amantul ei: „Nu am mare respect pentru oamenii care fac așa ceva”

Cum Liviu Dragnea nu îi mai răspunde la telefon și chiar a blocat-o pe rețelele de socializare, Irina Tănase s-a văzut nevoită să-i transmită un mesaj prin intermediul presei, declarându-i acestuia că îl iubește enorm și că îl așteaptă acasă.

„N-am agreat niciodată aparițiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Și vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi.

Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele.Și de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa și știu ce afirm. Nu aș vrea să nominalizez pe nimeni. Nu doresc să port vreun război prin presă cu nimeni.

Nici cu Codrin Ștefănescu, nici cu altcineva!”, a mai spus Irina.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Citeste si: Viviana Sposub, detalii surpriză despre relația cu George Burcea! La ce test a fost supus actorul „Să vedem dacă rezistăm!”

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial!
Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial![Sursa foto: Instagram]

Irina Tănase, primele declarații despre presupusul amant

Mesajele din conversația Irinei cu presupusul ei amant nu au făcut decât să pună paie pe foc, asta în condițiile în care mai multe surse susțin că totul a fost plănuit, iar stenogramele respective ar fi în totalitate falsificate. Irina Tănase a spus că presupusul ei amant nu i-a fost niciodată iubit, ci doar prieten și se cunosc de mult timp. 

„Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el.  Pe Paul l-am întâlnit ultima oară la începutul anului. De 8 martie, el îmi mai trimitea flori, îi trimitea și mamei mele pentru că o cunoaște. Poate de aici au apărut aceste conexiuni. Nu este amantul meu, nu a fost nici iubitul meu! Nu am amant și o susțin cu tărie”, a mai spus fosta iubita lui Dragnea.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Irina Deaconescu este însărcinată din nou! Cristian Manea va deveni tătic pentru a doua oară

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Andra Volos a plecat în vacanță cu un bărbat misterios! Cine este presupusul ei partener

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies