Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial! Iubita politicianului a spus tot adevărul: „Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS...”


Irina Tănase a confirmat despărțirea de fostul lider PSD! Primele declarații oferite de blondină


In articol:

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au cunoscut pentru prima oară în anul 2013, iar de atunci au decis să își continue viețile împreună, căci a fost dragoste la prima vedere, după cum mărturisise blondina la un moment dat. Situația s-a schimbat radical în ultimele zile, asta după ce în presă au apărut mai multe informații conform cărora tânăra l-ar fi înșelat pe fostul lider PSD cu unul din foștii ei parteneri. Pentru a clarifica toată situația și a elimina pe cât posibil orice alt viitor zvon, Irina Tănase a făcut primele declarații despre despărțirea de Liviu Dragnea.

Citeste si: Nicoleta Nucă, victima unei afecțiuni des întâlnite! Cum a reușit artista să se vindece: „Nu te bucură absolut nimic în lumea asta”

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial!

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial!

[Sursa foto: Instagram]

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial!

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 30 de ani, însă cu fiecare ocazie au declarat că se iubesc nespus de mult, iar momentul în care fostul lider PSD și-a văzut din nou iubita după doi ani în care a fost închis reprezintă, pentru mulți, una dintre dovezi. Irina Tănase a vorbit despre separarea de Liviu Dragnea, într-un interviu acordat Gândul.ro,

menționând faptul că fostul lider PSD nu i-a mai răspuns la telefon după ce și-a făcut bagajele și a plecat din locuința unde stăteau împreună.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri.

Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta”, a spus Irina Tănase, în exclusivitate pentru  Gândul.ro.

Citeste si: Dragnea, reacție acidă după ce a citit conversația dintre Irina Tănase și amantul ei: „Nu am mare respect pentru oamenii care fac așa ceva”

Cum Liviu Dragnea nu îi mai răspunde la telefon și chiar a blocat-o pe rețelele de socializare, Irina Tănase s-a văzut nevoită să-i transmită un mesaj prin intermediul presei, declarându-i acestuia că îl iubește enorm și că îl așteaptă acasă.

„N-am agreat niciodată aparițiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Și vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi.

Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele.Și de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa și știu ce afirm. Nu aș vrea să nominalizez pe nimeni. Nu doresc să port vreun război prin presă cu nimeni. Nici cu Codrin Ștefănescu, nici cu altcineva!”, a mai spus Irina.

Citeste si: Viviana Sposub, detalii surpriză despre relația cu George Burcea! La ce test a fost supus actorul „Să vedem dacă rezistăm!”

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial!

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit oficial!

[Sursa foto: Instagram]

Irina Tănase, primele declarații despre presupusul amant

Mesajele din conversația Irinei cu presupusul ei amant nu au făcut decât să pună paie pe foc, asta în condițiile în care mai multe surse susțin că totul a fost plănuit, iar stenogramele respective ar fi în totalitate falsificate. Irina Tănase a spus că presupusul ei amant nu i-a fost niciodată iubit, ci doar prieten și se cunosc de mult timp. 

„Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el.  Pe Paul l-am întâlnit ultima oară la începutul anului. De 8 martie, el îmi mai trimitea flori, îi trimitea și mamei mele pentru că o cunoaște. Poate de aici au apărut aceste conexiuni. Nu este amantul meu, nu a fost nici iubitul meu! Nu am amant și o susțin cu tărie”, a mai spus fosta iubita lui Dragnea.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Fiona O'Carroll divorțează de soțul ei, Martin Delany! Cei doi erau împreună încă din copilărie: „Îi doresc doar ce e mai bun”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Irina Deaconescu este însărcinată din nou! Cristian Manea va deveni tătic pentru a doua oară

Andra Volos a plecat în vacanță cu un bărbat misterios! Cine este presupusul ei partener

Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
Premiera INFIDELUL
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri