Biscuiti cu ciocolata neagra, fara zahar, fara unt, sanatosi si gustosi!


Acesti biscuiti sunt foarte gustosi, fara grasimi in exces, fara zahar adaugat, iar faptul ca sunt sanatosi este un bonus. Doar 33 de calorii si 0.1g de zahar per biscuite!

 

Ingrediente
60 g faina de orez
60 g faina de ovaz
50 g eritritol cu stevia
15 g amidon din porumb
1/2 plic praf de copt
1/2 lingurita vanilie macinata
1 bucati oua
1 bucati albusuri
50 ml lapte de cocos
10  picaturi indulcitor lichid cu stevia
1/2 lingurita aroma de ciocolata
40 g ciocolata neagra fara zahar
Etape
Amestecam faina de ovaz cu faina de orez, amidonul, praful de copt, vanilia macinata si eritritolul.
Adaugam oul, albusul, laptele de cocos, aroma de ciocolata si indulcitorul lichid. Cu ajutorul unei linguri omogenizam compozitia.
Taiem ciocolata in bucati potrivite. Eu am folosit nasturei din ciocolata neagra belgiana cu stevia pe care i-am taiat mai marunt, pentru ca acestia se comporta mai bine la coacere.
Adaugam ciocolata maruntita la restul compozitiei si o incorporam. Transferam aluatul fluid intr-un sac de patiserie si formam cercuri mici pe tava tapetata cu hartie de copt. Avem grija sa lasam suficient spatiu intre biscuiti, pentru ca acestia se vor extinde.
Coacem biscutii, in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, timp de 15 minute sau pana cand acestia au inceput sa se rumeneasca pe margini.
Racim biscuitii pe un gratar dupa care se pot servi. Se pastreaza intr-o punga sau intr-un vas cu inchidere ermetica.
Sursa: dulciurilenuingrasa.ro

Ingrediente

60 g faina de orez
60 g faina de ovaz
50 g eritritol cu stevia
15 g amidon din porumb
1/2 plic praf de copt
1/2 lingurita vanilie macinata
1 bucati oua
1 bucati albusuri
50 ml lapte de cocos
10  picaturi indulcitor lichid cu stevia
1/2 lingurita aroma de ciocolata
40 g ciocolata neagra fara zahar

Etape

Amestecam faina de ovaz cu faina de orez, amidonul, praful de copt, vanilia macinata si eritritolul.

Adaugam oul, albusul, laptele de cocos, aroma de ciocolata si indulcitorul lichid. Cu ajutorul unei linguri omogenizam compozitia.

Taiem ciocolata in bucati potrivite. Eu am folosit nasturei din ciocolata neagra belgiana cu stevia pe care i-am taiat mai marunt, pentru ca acestia se comporta mai bine la coacere.

Adaugam ciocolata maruntita la restul compozitiei si o incorporam. Transferam aluatul fluid intr-un sac de patiserie si formam cercuri mici pe tava tapetata cu hartie de copt. Avem grija sa lasam suficient spatiu intre biscuiti, pentru ca acestia se vor extinde.

Coacem biscutii, in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, timp de 15 minute sau pana cand acestia au inceput sa se rumeneasca pe margini.

Racim biscuitii pe un gratar dupa care se pot servi. Se pastreaza intr-o punga sau intr-un vas cu inchidere ermetica.

Sursa: dulciurilenuingrasa.ro

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când trecem la ora de iarnă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri