Biscuiti cu ciocolata neagra, fara zahar, fara unt, sanatosi si gustosi!

Biscuiti cu ciocolata neagra, fara zahar, fara unt, sanatosi si gustosi!
Biscuiti cu ciocolata neagra, fara zahar, fara unt, sanatosi si gustosi!

Acesti biscuiti sunt foarte gustosi, fara grasimi in exces, fara zahar adaugat, iar faptul ca sunt sanatosi este un bonus. Doar 33 de calorii si 0.1g de zahar per biscuite!

 

Ingrediente
60 g faina de orez
60 g faina de ovaz
50 g eritritol cu stevia
15 g amidon din porumb
1/2 plic praf de copt
1/2 lingurita vanilie macinata
1 bucati oua
1 bucati albusuri
50 ml lapte de cocos
10  picaturi indulcitor lichid cu stevia
1/2 lingurita aroma de ciocolata
40 g ciocolata neagra fara zahar
Etape
Amestecam faina de ovaz cu faina de orez, amidonul, praful de copt, vanilia macinata si eritritolul.
Adaugam oul, albusul, laptele de cocos, aroma de ciocolata si indulcitorul lichid. Cu ajutorul unei linguri omogenizam compozitia.
Taiem ciocolata in bucati potrivite. Eu am folosit nasturei din ciocolata neagra belgiana cu stevia pe care i-am taiat mai marunt, pentru ca acestia se comporta mai bine la coacere.
Adaugam ciocolata maruntita la restul compozitiei si o incorporam.
Transferam aluatul fluid intr-un sac de patiserie si formam cercuri mici pe tava tapetata cu hartie de copt. Avem grija sa lasam suficient spatiu intre biscuiti, pentru ca acestia se vor extinde.
Coacem biscutii, in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, timp de 15 minute sau pana cand acestia au inceput sa se rumeneasca pe margini.
Racim biscuitii pe un gratar dupa care se pot servi.
Se pastreaza intr-o punga sau intr-un vas cu inchidere ermetica.
Sursa: dulciurilenuingrasa.ro

Ingrediente

60 g faina de orez
60 g faina de ovaz
50 g eritritol cu stevia
15 g amidon din porumb
1/2 plic praf de copt
1/2 lingurita vanilie macinata
1 bucati oua
1 bucati albusuri
50 ml lapte de cocos
10  picaturi indulcitor lichid cu stevia
1/2 lingurita aroma de ciocolata
40 g ciocolata neagra fara zahar

Etape

Amestecam

faina de ovaz cu faina de orez, amidonul, praful de copt, vanilia macinata si eritritolul.

Adaugam oul, albusul, laptele de cocos, aroma de ciocolata si indulcitorul lichid. Cu ajutorul unei linguri omogenizam compozitia.

Taiem ciocolata in bucati potrivite. Eu am folosit nasturei din ciocolata neagra belgiana cu stevia pe care i-am taiat mai marunt, pentru ca acestia se comporta mai bine la coacere.

Adaugam ciocolata maruntita la restul compozitiei si o incorporam.
Transferam aluatul fluid intr-un sac de patiserie si formam cercuri mici pe tava tapetata cu hartie de copt. Avem grija sa lasam suficient spatiu intre biscuiti, pentru ca acestia se vor extinde.

Coacem biscutii, in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius, timp de 15 minute sau pana cand acestia au inceput sa se rumeneasca pe margini.

Racim biscuitii pe un gratar dupa care se pot servi. Se pastreaza intr-o punga sau intr-un vas cu inchidere ermetica.

Sursa: dulciurilenuingrasa.ro

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Cum vede Andreea Bănică, rolul de părinte celebru pe care îl are pentru copilașii săi? Artista a ales ca în familia sa să dăinuie armonia, indiferent de situație! "N-are cum să reziste, clar!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Fanii emisiunii Casa Iubirii sunt în șoc după aceste declarații INCENDIARE: "Vreau să înțelegeți că...". Ce a putut să spună Roberta despre participarea ei, dar și despre două dintre concurentele din acest sezon: "Puteam să ies câștigătoare"

O nouă perioadă plină de evenimente pentru Culiță Sterp! Ce fotografie a apărut în mediul online, acolo unde acesta se afla alături de o frumoasă prezență feminină?

Cum arăta Cihangir Ceyhan, actorul care joacă rolul Hayri în serialul "Fata de la fereastră", când a debutat pe platourile de filmare

Zece studenți arși de vii într-un incendiu devastator într-un restaurant! Tragedie de nedescris în Peru


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies