Bianca Dragusanu a dat o veste extraordinara: "Multumim din suflet"


Bianca Dragusanu a fost foarte fericita si incantata sa dea astazi, in direct, marea veste!

 Bianca Dragusanu le-a multumit telespectatorilor pentru ca de Valentine's Day au urmarit emisiunea si au dus-o in topurile de audienta.

"Stiu ce ati facut ieri. Ati sarbatorit dragostea alaturi de noi. De unde stiu asta? Ne-ati luat de manuta si ne-ati urcat pe locul intai la nivelul publicului din intreaga tara, potrivit datelor furnizate de Kantar Media! Multumim ca ne dati valoare, fara voi, publicul, nu am fi nimic. Multumim din suflet!

Ce-am fi fara ochii lui iubi care sa ne confirme dragostea? Ce zicea Bob Marley despre femei: "Daca e minunata, nu e usor. Daca e usor, sigur nu e minunata. Daca merita, nu o sa renunti la ea. Daca merita si renunti la ea, tu esti cel care nu merita".

Adevarul este ca vei fi mereu ranit de oamenii care intra in viata ta. Secretul este sa alegi oamenii pentru care merita sa mai si suferi", a spus Bianca Dragusanu, astazi, la emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine, scrie WOWBiz.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Ionuț Jaguarul a vorbit despre Nella la ceva timp de la despărțire! ”Fosta mea soție era geloasă!” Ce a făcut femeia în primele două săptămâni ale ”războinicului” la Exatlon! EXCLUSIV

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri