Bianca de la Puterea Dragostei, imagine de colecţie cu ea! Aşa arăta în urmă cu câţiva ani!


Bianca de la Puterea Dragostei, imagine de colecţie cu ea! Aşa arăta, în urmă cu câţiva ani, frumoasa brunetă!


In articol:

Bianca de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai frumoase şi iubite fete din casă. Câştigătoarea primului sezon al emisiunii fenomen care a cucerit România şi-a făcut câteva modificări de ordin estetic de când este în Turcia, dar de curând am intrat în posesia unei imagini de colecţie, poză ce o înfăţişează pe superba brunetă în perioada adolescenţei, nevopsită, nemachiată, cu un chip de păpuşă.

Bianca de la Puterea Dragostei, imagine de colecţie cu ea! Era nevopsită, nemachiată şi arăta ca o păpuşă!

În fotografia respectivă protagonista noastră are 14-15 ani şi este îmbrăcată simplu şi decent, în negru.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei are o soră foarte frumoasă! Puştoaica este "febleţea" brunetei!

Bianca, declaraţie despre relaţia cu Livian

Bianca a spus că nu poate fi doar prietenă cu Livian
.
"Am întrebat-o pe fosta mea iubită ce ar face dacă ar intra o fată în casă, pentru mine, şi m-ar vedea stând de vorbă cu ea. Mi-a zis că s-ar aranja, s-ar îmbrăca sexy şi mi-ar face nişte semne îndrăzneţe, dar nu obscene. Mi-a plăcut de ea că a fost bandită. Nu a spus că ar face crize de gelozie şi că ar bate-o pe fata respectivă, cum fac femeile nebune. Sunt mândru de ea că nu gândeşte aşa şi că e hoaţă", a spus, zâmbind, Livian.

Citeste si: Bianca a spus adevarul! A stat sau nu cu Livian din mila? ''Logic...''

Imediat, Bianca s-a apropiat de el şi i-a şoptit că nu-i poate fi prietenă. "Eu nu pot să fiu amica ta pentru că-mi vine să te sărut mereu şi mi-e teamă că viitoarea ta iubită o să mă bată", a fost replica ei în timp ce încerca să-l seducă pe fostul ei prieten. Bruneta a încercat să-l sărute, dar acesta s-a ferit, a împins-o cu degetul şi s-a îndepărtat de ea.

Livian şi Bianca au format un cuplu mai bine de opt luni, dar s-au despărţit exact când fanii lor credeau că se vor căsători. Cei doi plănuiau să se mute împreună, ba chiar erau decişi să devină părinţi în viitorul apropiat. Fiul lui Nelson Mondialu' este însă din ce în ce mai distant cu brunta, iar fanii lor au început să-şi piardă speranţa că tinerii se vor împăca.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri