De ce s-au despărțit, de fapt! Bianca și Livian au dezvăluit adevăratul motiv: „Te întâlnești cu ăia cu care ai umblat și...”


Cei doi concurenți de la Puterea dragostei și-au deschis sufletul în fața susținătorilor lor și au dezvăluit de ce s-au despărțit în urmă cu o lună.


In articol:

  Bianca și Livian de la Puterea dragostei au decis să vorbească despre motivul real al despărțirii lor. De mai bine de două săptămâni, cei doi au pus punct poveștii de dragoste care a durat aproape șapte luni.

  Concurenții de la Puterea dragostei au filmat împreună un vlog, la fel ca în vremurile bune, în care să vorbească despre cum decurge relația lor de când nu mai sunt iubiți.

  „Hai să zicem adevărul pe acest vlog. L-am jignit, eu m-am schimbat foarte mult și el nu a apreciat", a spus Bianca.

  „Fii atentă ce ar trebui să fac cu tine. Să te leg, mă leg eu de o mașină, să te pun într-o mașină și să îți zic du-te. Am fost expediat de lângă ea, din cauză că nu se poate.

  Chiar mă simțeam foarte bine cu ea. Am întrebat-o astăzi și o să o întreb și acum. Ai fi capabilă să menții relația de prietenie cu mine dacă ți-ai găsi pe cineva?”, a întrebat-o Livian pe Bianca.

  „O iubire adevrată nu se uită”, a continuat Livian.

  Bianca și Livian
  Bianca și Livian

  „Eu consier acum că tu ești iubirea mea adevărată.

  Dar dacă nu o să mai fim împreună, nu consider că o să mai fii iubirea mea adevărată”, i-a răspuns Bianca.

  Nu e iubire numai când ești cu persoana aceea. Dar tu nu te gândești la altceva. Așa succes o să am, că soțului tău o să îi plac. O să mă aprecieze că te-am format, că te-am șlefuit. Îi urăsc din toată inima pe toți foștii tăi. Tu puteai să înveți de la ei că nu e bine să faci aia și aia. Eu de ce să îi apreciez? Viitorul tău soț, iubit, ar trebui să fie mândru că te-am format. Ei i-am zis că iubirea dintre noi fiindcă e mare, adevărată, nu știu dacă și din partea ei. Gândește-te că iubirea noastră e copilul nostru. Eu nu te-am înșelat și nu mi-am bătut joc de tine. Eu nu te-am prins. Și atunci de ce să fie ruptura asta? Acum ești cu mine și ești totul pentru mine, când o să fii cu altul, o să uiți de mine, de cine te-a iubit și te iubește, cine a fost lângă tine. Tu nu ai renunțat la mine, tu nu ai vrea să îți găsești pe altul”, i-a mai explicat Livian Biancăi.

  Livian
  Livian

  Citeste si: Phillip de la Puterea dragostei, prima reacție după despărțirea de Ligi: „M-am înșelat în privința ei...”

  Până nu o să îmi vindec sufletul, nu o să fiu cu altul. E rănit sufletul, pentru că mă lași. Ce părere aveți despre faptul că m-a întrebat ceva de trei ori din trecutul meu și nu am vrut să îi spun și l-am mințit? Prima oară, la o lună,  am mințit frumos, a doua oară când m-ai întrebat am mințit și a treia oară m-am răstit la el, în condițiile în care am făcut ceva pe Instagram. El avea o fată pe care nu putea să o acceseze. I-am spus să mă lase să văd ce a vorbit cu ea. Mi-a zis că a blocat-o și că nu vrea să îmi spună cine este. De ce ai blocat-o pe fosta prietenului tău? Nu mai vrea să fie cu mine și punct. Mai petrec și eu puțin timpul cu el că e prietenul meu. Mama nu mă lasă la Cluj”, a dezvăluit Bianca.

  „Ce părere aveți că a zis să ieșim împreună până la aeroport și de acolo el să meargă la Cluj, eu la București? Ne vedem după, dacă o fi”, i-a mai spus Bianca în vlog.

  Bianca și Livian
  v

  Citeste si: Cu cine a petrecut Bogdan Mocanu 1 martie, după ce a fost surprins în avion cu Loredana Chivu

  „Da, păi tu vii la maică-ta și la taică-tău, eu mă duc acasă. Dacă ai trecerea aia, apoi vedem, că tu te întâlnești cu ăia cu care ai umblat și vedem”, a fost răspunsul prompt al lui Livian.

  Ăsta este unul dintre motivele pentru care ne-am certat. Avem contradicții, nu au fost un cuplu care ne-am dat în cap. Eu l-am făcut prost și retardat, el ordinar. Eu uneori refuz să mă uit înspre el, Eu m-am schimbat foarte mult și el nu apreciază că m-am schimbat. Recunoști că m-am schimbat”, a continuat Bianca.

  „O femeie dacă te minte cu ceva din trecutul ei, te poate minți și în prezent, căci trecutul contează, prezentul da. Controlez când vreau eu telefonul. Cu o palmă cred că te iau prin surprindere. Ești proastă. Vedem ce o să fie”, a mai spus Livian.

   


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Phillip de la Puterea dragostei, prima reacție după despărțirea de Ligi: „M-am înșelat în privința ei...”

  Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

  Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

  Jador, prima reacție după ce a fost prins cu Ella la cinema: „Nu e păcat să îi spui...”

  Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio după numai câteva luni: „Acum sunt mai degrabă prieteni...”

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Vedete
  ,,Să nu se supere Alex Velea.” Culiță Sterp, declarații despre Antonia. Ce a mărturisit artistul
  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri