Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei", adevărul halucinant despre scandalul dintre Andra Volos și Ella!


Se pare că Bianca Comănici va fi cea care îi va lămuri pe fani cu privire la scandalul monstru dintre Ella şi Andra Volos.


In articol:

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului fenomen "Puterea Dragostei", a vorbit despre motivul certurilor dintre Andra Volos și Ella. Se pare că cele două foste concurente și-au aruncat vorbe destul de dure zilele trecute.

Bianca Comănici, despre certurile dintre Andra Volos și Ella!

Focoasă brunetă a spus tot adevărul! Se pare că certurile dintre Andra Volos și Ella au pornit de la niște provocări pe care acestea le-au primit în urma unei ieșiri în oraș.

Bianca Comănici i-a ținut partea fostei iubite a lui Bogdan Mocanu, dar a ținut totuși să limpezească apele pentru ca fanii să fie lămuriți odată pentru totdeauna.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și-a spus adevărata părere despre Cristina Mihaela! Cum a vorbit câștigătorul emisiunii despre prezentatoarea show-ului?

"Ella așa face, ea dacă se îmbată, sună. Noi nu ne-am îmbătat, am jucat un joc și am primit mai multe provocări, îmi pare rău că nu am filmat înainte să fie farsa. Mie mi s-a dat provocarea inițial să îl sun pe Livian. L-am sunat cu număr ascuns și nu a răspuns. 

bianca comanici scandal
Bianca Comănici povestește despre cearta dintre colegele ei[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Apoi o altă fată mi-a dat provocarea  să o sun pe Ella. Era doar un joc, nu am exagerat. Am sunat-o de pe un alt telefon pentru că ea o blocase pe Andra. A răspuns și apelul a durat câteva secunde, i-am spus «ești nu-știu-cum și nu o să ai niciodată șanse la Livian. La revedere» și am închis.

Citeste si: Vasile Panțiru, preotul din serialul “Moldovenii”, și-a transformat casa părintească în platou de filmare: “Nu le venea să creadă că aici, în sat, se filmează un serial TV!”

În opt secunde nu aveam cum să o fac în toate felurile, așa cum a susținut ea. Ea a încercat să spună ceva, atunci Andra s-a enervat, a luat telefonul și a sunat-o din nou. Și Andra a început să îi spună diverse, dar nu i-a zis mare brânză.

Ella a provocat-o. Ea întotdeauna s-a victimizat și am aflat și noi cine a fost «sifonul» un an de zile, acum am aflat și eu.

În emisiune am avut două zile în care ne-am certat și am spus că Ella este cea care dă informații, lucru care s-a dovedit astăzi.

bianca comanici concurenta scandal
BIanca Comănici vorbește despre problemele colegelor ei[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Ella se preface că nu știe nimic, că nu vede, că nu aude. Andra avea tot dreptul să se ia de ea pentru că și-o caută acea domnișoară, dar oricum mie nu îmi pasă. Noi nici nu am vrut să deschidem vorba de acest subiect, ea și-a căutat materiale și subiecte. S-a dovedit.

A fost foarte urât că a publicat numărul de telefon de pe care am sunat, aș putea și eu să iau numărul ei de telefon și să îl public peste tot, dar noi nu vrem să facem rău.

Când se certa Andra cu Bogdan, ea era prima care voia să îl împace pe Bogdan. Așa făcea și cu Livian, cu Philip, cu toată lumea”, a povestit Bianca Comănici.


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici, mai fericită ca niciodată! Cu cine a fost surprinsă bruneta de la „Puterea Dragostei” în miez de noapte?

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Bianca de la „Puterea Dragostei” este însărcinată?! „Stare de greață, amețeală...”

Andra Volos și Ella de la „Puterea Dragostei”, scandal fără precedent! Ce s-a întâmplat între cele două?!

Bianca de la Puterea dragostei, anunț emoționant: „Cea mai mare bucurie a mea...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

//DESCOPERĂ// Cum să scapi de zgârieturile de pe pantofii de piele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri