Bernadett, sexy şi senzuală în braţele unui solist cunoscut! Imaginile care l-au scos din minţi pe Philip!


Bernadett, sexy şi senzuală în braţele unui solist cunoscut! Imaginile care l-au scos din minţi pe Philip!


In articol:

Bernadett de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai frumoase şi iubite concurente din celebra casă de la Istanbul.

Cu un chip angelic, aceasta a cucerit, de-a lungul timpului, mulţi bărbaţi din emisiune, însă doar unul a reuşit să o facă să se îndrăgostească nebuneşte.

Este vorba despre Philip, fostul iubit al lui Ligi, tânărul alături de care trăieşte o poveste de dragoste cu năbădăi. Ei bine, deşi pare cea mai cuminte şi liniştită din casă, protagonista noastră poate să fie extrem de senzuală când îşi doreşte.

Stăpâneşte bine jocul seducţiei, abilitate care se observă şi în clipul piesei "Mesaje de dragoste", a manelistului Ticy.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, foarte frumoasă când era şatenă! Uite cum arăta!

Bernadett, sexy şi senzuală în braţele unui solist cunoscut! În urmă cu câteva luni, a fost îndrăgostită de Jador şi s-a sărutat cu artistul!

Îmbrăcată sumar, cu mişcări lascive, blonda l-a bulversat de tot pe artist, în videoclip, iar gurile rele susţin că...şi dincolo de platourile de filmare. Lesne de înţeles, Philip nu a fost deloc încântat de apropierea iubitei lui de alt manelist, după ce, se ştie că, în urmă cu câteva luni, a fost îndrăgostită de Jador şi s-a sărutat cu solistul. În plus, Berna păstrează încă, pe contul ei de instagram, imagini controversate care o înfăţişează alături de celebrul artist.

Citeste si: De ce își ține mereu Bernadett de la Puterea Dragostei părul prins în coadă

Berna a fost îndrăgostită de Jador, iar solistul are sentimente puternice pentru...Ella! Uite ce a declarat despre ea!

" Ella este o femeie deosebită, care merită să fie iubită profund, să fie răsfăţată, respectată şi protejată. Eu nu pot să spun că nu am niciun sentiment pentru ea, că aş minţi, doar că nu vreau să o amăgesc, să o păcălesc, să-i spun că o iubesc, când nu simt asta.

M-am certat de multe ori cu ea, i-am spus cuvinte pe care le regret şi sunt convins că şi ea, la rândul ei, regretă nişte lucruri pe care mi le-a făcut şi nişte vorbe urâte pe care le-a zis despre mine. Noi doi nu suntem compatibili, eu sunt vulcanic, ea este mult prea sensibilă...Dar eu ţin la ea, o să fiu mereu lângă ea dacă are nevoie de un sfat şi îi doresc, sincer, tot binele din lume. Sper să-şi găsească liniştea, echilibrul şi dragostea. Chiar e un om special", a declarat Jador.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bernadett de la Puterea Dragostei, brunetă! Tânăra semăna puţin cu Bianca Comănici!

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

Bianca de la Puterea dragostei, la un pas de moarte: „Mulțumesc lui Dumnezeu”

Ligi are o mamă foarte frumoasă şi modestă! Uite ce ar fi spus femeia despre Philip!

Bernadett de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut fără extensii, gene false şi acid hialuronic în buze! Aşa arăta blonda acum ceva timp!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Când pică Constantin și Elena 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri