Bernadett de la Puterea Dragostei, brunetă! Tânăra semăna puţin cu Bianca Comănici!


Bernadett de la Puterea Dragostei, cum arăta brunetă! Tânăra semăna puţin cu Bianca Comănici!

Bernadett este una dintre cele mai frumoase şi sexy fete de la Puterea Dragostei şi încă din prima zi în care a intrat în casa de la Istanbul a fost înconjurată de o sumedenie de admiratori.

Jador, Alex Bobicioiu şi Iancu Sterp au fost vrăjiţi de frumuseţea blondei, dar singurul care a avut intenţii serioase faţă de ea şi şi-a dorit-o ca iubită a fost Philip, fostul prieten al lui Ligi.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, foarte frumoasă când era şatenă! Uite cum arăta!

Ei bine, în urmă cu ceva timp, cu trei-patru ani înainte să devină cunoscută la Puterea Dragostei, Bernadett era tot o frumuseţe răpitoare, doar că, spre deosebire de "versiunea" ei din prezent, era naturală.

Bernadett de la Puterea Dragostei, cum arăta brunetă! Tânăra era foarte frumoasă şi atunci!

Protagonista noastră era nevopsită, nu avea extensii, gene false sau acid hialuronic şi părea o păpuşică. Tinerei îi plăcea şi atunci să se îmbrace provocator, dar totuşi părea angelică şi ingenuă.

Citeste si: Bernadette, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata la ce transformare inedita a recurs tanara si cum arata acum!

Imediat după această etapă, a urmat cea a părului brunet. Berna s-a vopsit, şi-a pus lentile de contact albastre şi, nouă ni se pare că semăna destul de bine cu cea mai bună prietenă a ei, Bianca Comănici.

Până la urmă însă, protagonista noastră şi-a găsit look-ul perfect pentru personalitatea ei. De mai bine de un an este blondă şi a spus, de curând, că aceasta este culoarea perfectă pentru podoaba ei capilară.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Andreea Pirui, imagini incredibile cu aceasta! Marius nu suportă să vadă aceste filmări!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri