Bernadett de la Puterea Dragostei a vrut să fie sexy, dar s-a făcut de râs! Uite ce a apărut într-o poză pe care şi-a făcut-o!


Bernadett de la Puterea Dragostei a vrut să fie sexy, dar s-a făcut de râs! Uite ce a apărut într-o poză pe care şi-a făcut-o!


In articol:

Berna de la Puterea Dragostei este o fată extrem de frumoasă care însă nu cucereşte doar graţie aspectului fizic ci şi prin umor şi modestie.

Nu putem să nu punctăm, totuşi, că blonda este şi extrem de sexy. Are forme perfecte şi o siluetă pe care ştie să o scoată în evidenţă indiferent de situaţie.

Şi, ca orice vedetă sau, mai bine zis, vedetă în devenire, Berna vrea să-şi facă poze originale şi îndrăzneţe, care să-i aducă o mulţime de aprecieri şi urmăritori pe instagram. Pentru că, ştim cu toţii, instagramul este o afacere extrem de profitabilă!

Citeste si: Ce mesaj a postat Ligi dupa despartirea de Philip: ''Unei regine nu ii este teama...''

Bernadett de la Puterea Dragostei a vrut să fie sexy, dar s-a făcut de râs! Foarte mulţi urmăritori ai blondei au remarcat neatenţia şi au taxat-o cu tot felul de remarci

Ei bine, în goana după poze, mai facem uneori şi gafe...Ce i s-a întâmplat  lui Bernadett este însă extrem de amuzant...Mă rog, pentru ea, poate mai puţin, dar pentru privitori...negreşit.

Frumoasa blondă de la Puterea Dragostei a vrut să-şi facă o poză clasică în faţa oglinzii, dar şi-a dat seama, mai târziu, că un element pe care a uitat să-l scoată din cadru, a făcut-o de râs. Preocupată de poziţie şi de aspectul podoabei capilare, Berna nu a remarcat că în poza apărea şi o cutie cu produse de igienă feminine, acelea pe care le folosim într-o perioadă mai delicată a lunii.

Citeste si: Bernadett de la Puterea Dragostei a pozat nud! Uite imaginea controversată a momentului!

Cum era de aşteptat, foarte mulţi urmăritori ai blondei au observat neatenţia şi au taxat-o cu tot felul de remarci, unele amuzante, altele…imposibil de reprodus.

Cine este Bernadett de la Puterea Dragostei?

Bernadette este o tânără de doar 22 de ani, din Târgu Mureș, care a intrat în casa Puterea Dragostei în primul sezon al emisiunii şi s-a întors, recent, în al doilea. Tânăra a declarat, de nenumărate ori, că scopul ei în emisiune este acela de a-și găsi sufletul pereche.

După mai multe tentative de a-şi face o relaţie, în primul sezon, Berna şi-a găsit perechea potrivită abia acum, în persoana lui Philip, fostul iubit al controversatei Ligi.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri