Bătaie între Cazi și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei! "Tu ai spus că părinții tăi te-au lăsat la mănăstire!"


Puterea Dragostei 28 februarie - Jigniri de neimaginat între Cazi și Cristian Marinescu! Cristina Mihaela a intervenit pentru a opri bătaia!


In articol:

Un nou scandal a zguduit casa Puterea Dragostei  în ultima editie a emisiunii. O tensiune mai veche între Cazi și Cristian Marinescu a degenerat total și s-a lăsat cu bătaie între cei doi concurenți. Vorbe grele s-au spus pe un fond nervos și totul a pornit de la familie.

Puțini sunt cei care știu despre Cazi că a fost părăsit de părinții lui și el practic a crescut la o mănăstire. Aceste detaliu a fost foarte atent analizat și dezbătut de concurenții de la Puterea Dragostei.

Puterea Dragostei 28 februarie- Scandal lăsat cu bătaie între Cazi și Cristian Marinescu!

Cristian Marinescu a fost primul care a început scandalul: “Vezi “viața mea” că te încalți cu încălțămintea asta de cand ai venit aici.

Cum poți să spui tu.. și i-au spus și Mariei că este “fugită de acasă”! Nu “Viața mea”. Tu ești fugit de acasă! Tu ai spus aici în emisiune, nu vreau să vorbesc prostii. Tu ai spus că părinții tăi te-au lăsat la mănăstire!"

Citeste si: Cazi a amenințat-o cu bătaia și pumnul, pe Andrada de la Puterea Dragostei. "Te bat, fraiero!"

Cazi i-a dat replica imediat, în timp ce a sărit la el la bătaie: “Fii atent, mă jur pe mamă.. daca tu o dată mai vorbești de părinții mei!”.  În acel moment, Cazi este ținut de către băieții din casă pentru a nu-l linșa pe Cristian Marinescu.

Cristian Marinescu: “Care este problema?! Ce am zis?!” Concurenții l-au scos din platou pe Cazi, iar Cristina Mihaela a intervenit în scandalul momentului.

Cristina Mihaela: “Măi, dar voi ați luat-o razna?! Măi Marinescu, ce aveți?!”

Citeste si: Scandal de proporții între Andrei Luca și Lucian, noii concurenți de la Puterea Dragostei

Maria a sarit în apărarea lui Cristian Marinescu, jignindu-l pe Cazi: “Nu este abandonat?! Am zis ceva ce nu este adevărat? De dimineață cân d el a spus că eu nu am unde mă duce, nu este nimic?”

Toți concurenții au făcut un front comun împotriva lui Cristian Marinescu și a Mariei pentru vorbele dure pe care le-au spus lui Cazi. Toți au considerat că nu trebuia să se lege nimeni de familia lui, mai ales că acesta a fost abandonat de mic copil.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe răcitura. Cum gătești piftia perfectă

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri