Bătaie cu cârje la Puterea Dragostei! Aya a părăsit platoul, plângând în hohote!


Cârjele au plonjat în platoul Puterea Dragostei, iar scandalul a fost la cote maxime!


In articol:

Acuzaţiile de falsitate pură și trădare au fost “mărul discordiei” în casa Puterea Dragostei. Rivalitățile între concurenți răbufnesc pe zi ce trece și din cauza faptului că petrec multe ore de filmare pe platourile din Turcia, concurenții ajung în pragul de a ceda. Proaspăt rămasă singură în casă, după eliminarea lui Alexandru, Andrada trăiește clipe de coșmar.

O ceartă înfiorătoare a pornit cu cea care îi era prietenă. Aya este persoana de care Andrada este total dezamăgită și căreia i-a reproşat, cu vârf și îndesat, tot ce a avut pe suflet.

Prietene la cataramă în trecut, Andrada și Aya au ajuns "la cuțite"!

Plină de nervi, Andrada le reproșează colegelor de platou: “Voi ați uitat să fiți oameni cu mine! Mă lăsaţi mereu aici, cu tot cu valiză și cine se întoarce? Alexandra! Ce treaba are cu mine femeia asta ca să îmi ia mie valiza? Maria mereu m-a ajutat și în autobuz! Nu te mai

băga tu, Aya! Care ești cea mai mare perversă din casă! Tu ești! Lasă... să te ajute Maria, așa mi-ai spus! Că mie îmi este silă, stând cu telefonul în mâna. SĂ ÎȚI FIE RUȘINE! Am spart o vază în cameră pentru că m-am chinuit să bag la spălat și nu am putut să bag stender-ul în cameră și ai lăsat cioburile alea acolo, 3 zile! Tot eu m-am dus să bag la spălat pentru amândouă, așa cum am putut!”, a comentat Andrada în timp ce a început s-o lovească pe Aya cu toate pernele de pe canapea.

Citeste si: Alexandru a părăsit emisiunea Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi!

Andrada: “PLEACAAAA! PLEACAAA!”, a urlat aceasta și a aruncat cu ambele cârje în Aya. În încercarea de a o lovi pe Aya, una dintre cârje îl lovește pe Romeo.

Aya: “Nu vreau! Nu mă interesează!”

Citeste si: Mariana a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei, cu ochii în lacrimi!

Andrada: “ Numai eu știu când am tras din cauza cârjelor! Nimeni nu știe!”

În timp ce scandalul era la cote înalte, alarma sună pentru ambele fete și Aya părăsește platoul. Aceasta se închide intr-o baie și comentează plângând: “Nu ai cum să vii să minți în halul asta! Nu am cum să tac! Cine îi ducea geanta mereu? Nu eu?! Să se ducă la Maria acum, pentru că eu nu mai vreau s-o văd în camera mea! Îmi pare rău! Să se mute la Maria! Nu ai cum să minți în halul asta!”, a încheiat acesta în timp ce își strigă disperarea închisă în baie.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografie: data nașterii, vârstă, cine este iubitul ei

DESCOPERĂ: Blestemul ZODIILOR. Care este partea întunecată a zodiei tale

DESCOPERĂ: Dieta cu OREZ. Slăbeşte 10 kg în 14 zile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală suferă saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri