Barbara Mori, din serialul „Ruby”, de nerecunoscut la 44 de ani. A învins cancerul, iar în urmă cu 6 ani a devenit bunică! Cum arată acum îndrăgita actriță


În urmă cu mai bine de 13 ani, Barbara Mori făcea senzație în rolul lui Rubi din telenovela cu același nume. Iată cum arată celebra actriță la 44 de ani.


In articol:

Barbara Mori a cucerit inimile bărbaților cu apariția sa provocatoarea în telenovela „Rubi”. Aceasta a interpretat personajul unei tinere frumoase, dar cu aspirații sociale și materiale periculoase. Iată cum arată actrița acum, la 44 de ani, când este deja bunică.

Citeste si: Biografie IONUȚ GHENU. „Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm”

Cine este Barbara Mori

Cine este Barbara Mori

[Sursa foto: Instagram]

Cine este Barbara Mori

Barbara Mori s-a născut pe data de 2 februarie 1978 în Montevideo, capitala Uruguay-ului.

Actrița a moștenit de la părinții și bunicii săi trăsături uruguaiene, mexicane, japoneze și libaneze. Mama sa, mexicanca Rosario Ochoa și tatăl său, uruguaianul de origine japoneză pe nume Yuyi Mori, au divorțat în urmă cu mulți ani, iar cei trei copii pe care îi aveau și anume Bárbara (la vremea aceea de 3 ani), sora şi fratele ei, Kenya şi Kintaró au rămăs în grija mamei.

Pentru a-și ajuta familia, care la vremea respectivă se descurca destul de greu din punct de vedere financiar, Barbara Mori s-a angajat într-un bar. În timp ce servea băuturile la masă a fost remarcată de creatorul de modă Marcos Toledo, care i-a propus să lucreze pentru el ca model. La doar 17 ani, Barbara era deja independentă din punct de vedere financiar.

Citeste si: Ce înălțime are ROXANA CIUHULESCU. "Am stat în Baba Novac, dar cea mai mare parte acolo am copilărit, în Dristor"

Când a început Barbara Mori să joace în telenovele

Barbara Mori in telenovela RUBI

[Sursa foto: Instagram]

Barbara Mori a debutat în actorie prin telenovela „Al norde del corazon”, iar mai apoi a fost distribuită în serialul de comedie „Tric Tac”. Ulterior, a jucat în telenovela „Mirada de mujer”, pentru care a și câștigat premiul TVyNovelas.

Actrița a filmat pentru telenovela „Me muero por tí”, pentru serialul „Amor descarado“, lungmetrajul „Inspiración“ (2001) şi telenovelele „Subete A Mi Moto“ (2002) şi „Rubí”, cea care i-a adus un alt premiu TvyNovelas.

Cariera ei a continuat cu producția  „Amor, Dolor y Viceversa” (2009), cu filmul „Kites“ (2010) şi cu drama „Viento En Contra“ (2011).

Citeste si: Ce vârstă are Aurelian Temișan. ,,Într-a șaptea, în trimestrul doi, am rămas corigent la muzică, pentru că n-am știut teorie”

Barbara Mori a fost diagnosticată cu cancer de col uterin

„Dragostea pentru noi înşine, ne ajută și să relaționăm diferit, să ne respectăm deciziile și să nu le trecem cu vederea pentru a fi buni cu ceilalți. De multe ori în viața mea am spus da... deşi mă simțeam rău.. sau de teama de a nu fi respinsă, când în realitate, eu nu-mi doream. Dragostea pentru mine însămi, mi-a arătat că nu era nevoie să fiu acceptată de cineva, dacă eu mă accept așa cum sunt. Respingerea a încetat să mai fie o amenințare și am învățat să mă exprim, fiind sinceră cu mine.” a scris Barbara Mori într-o postare pe contul de Instagram.

Barbara Mori a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, motiv pentru care s-a și retras timp de 10 ani de pe micile ecrane. Aceasta a revenit într-o producție mexicană pe nume „Dos lunas”, care s-a bucurat de un succes răsunător.

„Deodată ajungi la o vârstă la care te preocupă că totul începe să cadă şi nu poţi accepta şi vrei să arăţi în continuare tânără, dar trebuie să accepţi că eşti o persoană care va îmbătrâni şi vârsta face parte din viaţa tuturor”, a explicat actriţa.

Barbara Mori a înființat o fundație pe nume „Amor Infinito”, dedicată copiilor care suferă de cancer. Actrița s-a implicat foarte mult în acțiuni caritabile, iar în 2015 și-a donat părul unei femei bolnave.

Barbara Mori a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Sergio Mayer, cel cu care are și un băiat, pe nume Sergio Mazer Mori Jr., care a devenit la rândul său actor. La puțin timp după ce acesta a venit pe lume, frumoasa vedetă s-a despărțit de Sergio Mayer. Deși s-au iubit enorm, cei doi nu au ajuns niciodată în fața altarului.

La vârsta de 38 de ani, Barbara Mori a devenit bunică. Fiul său, Sergio Mazer Mori Jr. a anunțat că urmează să fie tată de fată la 18 ani, însă nu a rămas în relație cu femeia care l-a făcut părinte.

Barbara Mori a pășit în fața altarului alături de celebrul jucător de baseball Kenneth Ray în anul 2016, însă căsnicia lor nu a fost de lungă durată. La nu mai mult de un an distanță, cei doi au decis să divorțeze.

Cine este Barbara Mori

Cine este Barbara Mori

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este CRINA MARDARE. „Se munceşte foarte mult, vin cu lecţia deja învăţată"

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Cine este PAULA CHIRILĂ. "Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a spus sufletul”

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
La ce este bun bicarbonatul de sodiu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri