Cine este CRINA MARDARE. „Se munceşte foarte mult, vin cu lecţia deja învăţată"


Crina Mardare este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto din România. Însă știați că a fost atrasă încă de mică de lumea muzicii?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Crina Mardare, cum a ajuns să fie o profesoară de canto de succes, dar și cât de fericită este alături de bărbatul care o sprijină în fiecare zi. În plus, aflați și care este motivul pentru care acesteia nu i se mai spune atât de des pe nume, de o perioadă lungă de timp.

 

Cine este Crina Mardare

Crina Mardare este născută pe data de 22 octombrie, prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 64 de ani. Aceasta a absolvit Universitatea Națională de Muzică, din București.

În prezent este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto din România, pășind în lumea muzicii datorită bunicilor săi. 

Crina Mardare a locuit împreună cu bunicii ei încă din copilărie, pentru că părinții acesteia erau plecați la acea vreme, într-o misiune diplomatică.

Artista a fost atrasă de mic copil de lumea muzicii, orice zgomot pe care îl auzea, fiind provocat de diferite obiecte, precum zornăitul brățărilor, îi atrăgea atenția.

Bunicul a ales să mă dea la pian, crezând că e mai frumos pentru o fetiță.

Mi-au dat o bucată de lemn desenată și o claviatură, ca să exersez acasă. Nu pot să spun că am fost îndrăgostită de pian, pentru că nu mi-a plăcut.”,  a declarat Crina Mardare.

crina mardare profesoara canto

Citeste si: Cine este PAULA CHIRILĂ. "Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a spus sufletul”

 

Cariera muzicală a Crinei Mardare

Crina Mardare a avut un parcurs lung în domeniul muzical, fiind în trecut vocalistă a grupurilor muzicale 5T, Sfinx Experience, dar și 3T.

În ceea ce privește parcursul acesteia în colaborarea cu trupa muzicală Sfinx Experience, Crina Mardare a fost în cadrul acestei trupe, o vocalistă pentru o perioadă lungă de timp, alături de Zoia Alecu. De asemenea, datorită pasiunii și talentului Crinei Mardare, aceasta a creat și școala de muzică Blue Sound, la care este și profesoară de canto.

După succesul pe care l-a avut odată cu activitatea muzicală din grupurile vocale feminine, 5T și 3T, în anii 1980, Crina Mardare, a avut parte de o experiență muzicală foarte plină. De această dată, activitatea fiind de tip extern și având o durată de până la 10 ani. Ani în care Crina Mardare a încântat lumea în fel și fel de țări. Aceasta a încheiat contracte cu o fostă agenție de stat de impresariat artistic, care la acea vreme se afla în România, denumită ARIA. Prin intermediul acesteia, a reușit Crina Mardare să cânte în mai multe țări din vestul Europei, dar în special în Danemarca, Germania și Olanda.

În prezent,  Crina Mardare se va ocupa de momentele artistice, mai exact de pregătirea canto a celor opt cupluri de concurenți din cadrul unui show TV, în care vedetele vor imita cântăreți celebri.

mama lui bubu cernea

Citeste si: Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

 

Crina Mardare sau „mama lui Bubu”

După câteva relații care nu au mers așa cum și-ar fi dorit, Crina Mardare l-a întâlnit pe Mihai Cernea, cunoscut și ca Mișu Cernea. Doar alături de acesta a simțit cu adevărat ce înseamnă iubirea. Aceasta a declarat că a găsit în bărbatul cu care își împarte viața de câțiva ani, atât un prieten, cât și un sprijin de care avea nevoie.

Deși cei doi nu s-au căsătorit nici până la această vreme și nici nu au de gând să o facă prea curând, Crina Mardare și Mișu Cernea au împreună un copil, pe Mihai Andrei Cernea, cunoscut și ca Bubu Cernea. Aceasta este foarte mândră de băiatul său, fiind în prezent un actor de televiziune, cântăreț, dansator ocazional, muzician, dar și un toboșar de succes.

De când acesta era foarte mic, Crina Mardare nu mai era strigată după numele său, ci i se spunea „mama lui Bubu”. Lucru ce se întâmplă de fiecare dată când este contactată de vreun prieten apropiat. Aceștia o sună și o întreabă direct: „Alo, mama lui Bubu?”, aspect ce o bucură foarte tare și o face să fie și mai mândră de băiatul său.  

E un om bun, talentat, plin de muzică, foarte muncitor. Până la urmă, este ce vorbeam mai de­vreme: face şi el exact ce a văzut toată via­ţa la părinţii lui, eu şi Mişu (mu­zi­cianul Mihai Cernea, soţul Crinei) fiind doi Hopa Mitică, veşnic în mişcare, veş­nic cu muzica după noi.”,  a declarat Crina Mardare, în cadrul unui interviu.

cariera muzicala a crinei mardare

Citeste si: Ce vârstă are ILINCA VANDICI. „Am senzația că m-a așteptat.. pentru a ne lua “Rămas bun!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este PAULA CHIRILĂ. "Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a spus sufletul”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Cine este Șerban Copoț. „Când venea tata, prima săptămână era rai, dar apoi începea să ceară carnetul de note”

Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri