Satena a dezvăluit rețeta pentru un desert delicios.
Banana bread este una dintre cele mai simple rețete de desert care pot fi făcute chiar la noi în bucătărie, iar Roxana Blenche și-a pus amprenta asupra rețetei sale, astfel că a dezvăluit toate ingredientele necesare și modul de preparare ca acest desert să fie realizat chiar la voi acasă.
𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞:
- 6 banane coapte
- 4 ouă
- 1 plic zahăr bourbon
- 1 plic praf de copt pastă/esență de vanilie
- 200 g unt (la temperatura camerei)
- 100 g fulgi de ciocolată amăruie
- 1 linguriță de scorțişoară
- 6 linguri de zahăr
- 8 linguri de făină
Cum realizează Roxana Blenche compoziția pentru banana bread
După ce a prezentat toate ingredientele necesare, a început prin a face compoziția, astfel că a adăugat în bolul mixerului untul, esența de vanilie, zahărul burbon, scorțișoara și lingurile de zahăr, după care a bătut foarte bine,
apoi a adăugat ouăle treptat. A zdrobit și cinci banane cu ajutorul unei furculițe, le adaugă și pe acestea în mixer, după care a pus praful de copt și cele opt linguri de făină treptat. Când compoziția este amestecată, aceasta a adăugat și fulgi de ciocolată. “V-am pregătit banana bread, ușor, simplu și gustos. Avem nevoie de șase banane coapte, 4 ouă, zahăr burbon, un plic de praf de copt, esență de vanilie sau pastă pură de vanilie, 200 grame de unt, 100 grame ciocolată fulgi, dar ea trebuie să fie amăruie, o lingură de scorțișoară, 6 linguri de zahărCât trebuie să stea la cuptor banana bread
Acum, că toată compoziția este gata, a luat o tavă dreptunghiulară pe care a uns-o cu unt și a învelit-o cu hârtie de copt, după care a adăugat compoziția, iar a șasea banana a tăiat-o felii și a pus-o deasupra. Desertul delicios este gata, iar aceasta promite că nu dăm greș cu el, dacă sunt respectate toate ingredientele. “ Compoziția este gata, iar acum adăugăm chipsurile de ciocolată, amestecăm cu o spatulă foarte bine. Avem nevoie de o tavă sub forma celei de cozonac, ungem toate marginile foarte bine cu unt, apoi punem hârtie de copt, adăugăm compoziția, iar banana rămasă o tăiem și o punem deasupra, apoi adăugăm la cuptor o oră, la 180 de grade. Banana bread este gata. Ce bine arată! Este perfectă pentru a fi servită în fiecare dimineață, alături de o ceașcă de cafea sau chiar și ceai. Aceasta este rețeta de banana bread, vă promit că nu o să dați greș dacă respectați exact ingredientele pe care vi le-am dat.”, a mai spus Roxana Blenche.