Atmosfera astrala OCTOMBRIE 2017. Relatiile pe primul loc!


Octombrie este o lună în care ar trebui să ne preocupe relaţionarea cu ceilalţi, selectarea anturajului apropiat, selectarea partenerilor de viaţă şi de afaceri, cooperarea la modul general şi mai puţin competiţia sau lucrul pe cont propriu. Ceea ce vom alege acum în plan relaţional se va dezvolta pe ani buni de acum încolo, astfel incat este foarte important să ne focusăm pe relaţiile care ne sunt utile din toate punctele de vedere. Şi touşi ar trebui să primeze nevoile sufleteşti în orice tip de relaţie..., in ciuda contextelor realitatii imediate.

De ce această lună este foarte importantă la nivel relaţional? Pentru că Jupiter se mai află în Semnul Balanţei până pe 10 şi ne mai poate oferi surprize de proporţii. Pentru că Semnul Balanţei, cel care răspunde de relaţiile noastre cu ceilalţi este activat mult de planete în prima parte a lunii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Manuela de la ”Puterea Dragostei” se implică în scandalul Biancăi Comănici! Ce spune despre filmulețele dedicate adulților, cu prietena ei în rolul principal?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri