Atmosfera astrala OCTOMBRIE 2017. Relatiile pe primul loc!


Octombrie este o lună în care ar trebui să ne preocupe relaţionarea cu ceilalţi, selectarea anturajului apropiat, selectarea partenerilor de viaţă şi de afaceri, cooperarea la modul general şi mai puţin competiţia sau lucrul pe cont propriu. Ceea ce vom alege acum în plan relaţional se va dezvolta pe ani buni de acum încolo, astfel incat este foarte important să ne focusăm pe relaţiile care ne sunt utile din toate punctele de vedere. Şi touşi ar trebui să primeze nevoile sufleteşti în orice tip de relaţie..., in ciuda contextelor realitatii imediate.

De ce această lună este foarte importantă la nivel relaţional? Pentru că Jupiter se mai află în Semnul Balanţei până pe 10 şi ne mai poate oferi surprize de proporţii. Pentru că Semnul Balanţei, cel care răspunde de relaţiile noastre cu ceilalţi este activat mult de planete în prima parte a lunii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai bune trei zodii cu care sa faci amor! Sunt magicieni în pat!

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Horoscop COMPLET AstroCafe saptamana 2 - 8 octombrie 2017: Stres, certuri, probleme de sanatate si despartiri pentru zodii!

Horoscop Urania 2-8 septembrie 2017 - Cum incepe luna OCTOMRBIE pentru zodii!

Toate relele vor fugi de la casa acestor 7 zodii! Ce sa faci ca sa scapi de ghinion

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Musty de la Survivor România 2021 are un copil cu o artistă celebră! Dezvăluiri incendiare despre viața de familie a Războinicului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri