Atmosfera astrala Aprilie 2018: Caruselul incepe sa-si mareasca viteza


Foarte interesantă este atmosfera astrală a lunii Aprilie! Încep să se vadă efectele mişcărilor planetare anterioare, astfel că dinamismul va fi la cote înalte, iar acţiunile noastre se vor desfăşura cu o viteză din ce în ce mai mare.

Toate Elementele sunt activate de planetele aflate în Semnele zodiacale, însă se remarcă Pământul şi Focul, iar Aerul şi Apa ceva mai puţin.

Planeta Mercur îşi continuă mişcarea aparent retrogradă prin Semnul Berbec până pe 15 ale lunii, astfel că vor continua distorsiunile atât în gândire, cât şi în comunicare. De evitat, pe cât posibil discuţiile importante, luarea deciziilor cu implicaţii pe termen lung, semnarea documentelor oficiale.

Combativitatea se menţine foarte activă pe tot parcursul lunii, dar orientată negativ mai ales până pe 15 Aprilie. Apoi vom fi ceva mai atenţi la acţiunile şi vorbele noastre, având şanse de a ne controla şi de a ne focaliza pe situaţii constructive.

Aspectul de Lună nouă se formează pe 16 Aprilie în Semnul Berbecului, fiind un moment în care segmentul bani obţinuţi din munca proprie, salarizarea, legislaţia şi condiţiile de la locul de muncă vor fi teme reprezentative.

Însă există enigme greu de desluşit, astfel că nu e ceea ce pare. Este nevoie de prudenţă, discreţie, răbdare. Atmosfera perioadei 14 – 16 Aprilie este tensionată, punctată cu note ciudate, iar sprijin vom găsi numai în noi înşine.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru saptamana 2 - 8 aprilie: Doua zodii castiga bani, alte doua au noutati amoroase

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Horoscop zilnic AstroCafe - 1 aprilie. Ziua de Florii aduce surprize pentru doua zodii

Horoscop Minerva pentru saptamana 1 - 7 aprilie. Urmeaza o perioada dificila pentru zodii cu probleme pe toate planurile

Horoscop zilnic AstroCafe - 31 martie. Doua zodii au parte de certuri si despartiri

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri