“Atenție, fructe și legume fără hormoni!” Dieta minune a Andreei Marin. Secretul vedetei în urma căruia a slăbit 20 de kg


Fosta prezentatoare TV a mărturisit care este secretul siluetei perfecte, și cum a reușit să slăbească 20 de kg fără să apeleze la înfometare.


In articol:

Andreea Marin se numără printre vedetele din showbiz-ul românesc care au impresionat de fiecare dată cu silueta sa. Vedeta a mărturisit cum arată meniul ei zilnic, în urma căruia reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

Dieta minune a Andreei Marin

Faimoasa prezentatoare TV a renunțat definitiv la prăjeli, sosuri și la fast-food. Totodată, tot ceea ce înseamnă carbohidrați, precum pâinea, orezul, paste făinoase, le consumă zilnic înainte de ora 14:00, iar ultima masă a vedetei este la ora 19:00. Aceasta consumă cât mai puțină sare, zahăr deloc și face și sport pentru a se menține în formă. Andreea Marin a dezvăluit că face gimnastică șase zile pe săptămână, dimineața.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic.

Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, șase zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.”, a explicat Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Citește și: “Trecutul acela nu a depins de mine.” Andreea Marin, declarații neașteptate, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică

Dieta minune a Andreei Marin

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am ales să îmi văd de drum.” Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate

Andreea Marin, despre cea mai grea parte în schimbarea stilului de viață

Andreea Marin a declarat că i-a fost foarte greu atunci când a început să facă sport, fiind nevoită să se trezească cu o oră mai devreme dimineața. Însă, odată cu trecerea timpului s-a obișnuit, iar acum nu mai înțelege viața fără mișcare. Vedeta a mai mărturisit și că, la fel ca și ceilalți oameni, are și clipe de cădere, însă atunci își permite să facă și excepții pentru a putea să reechilibreze balanța.

„Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța.”, a mai declarat Andreea Marin.

Citește și: Andreea Marin, infectată din nou cu Covid-19. Vedeta este în carantină

Dieta minune a Andreei Marin

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Pe mine nu mă destabilizează trei amețiți”. Andreea Marin, despre cum a reușit să facă față greutăților din viață! Ce sfaturi a oferit vedeta


Abonează-te pe

Citește și:

“Trecutul acela nu a depins de mine.” Andreea Marin, declarații neașteptate, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Am ales să îmi văd de drum.” Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate

Andreea Marin, infectată din nou cu Covid-19. Vedeta este în carantină

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 13 decembrie 2022. Ce sărbătoare este marți?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri