“Trecutul acela nu a depins de mine.” Andreea Marin, declarații neașteptate, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică


După mulți ani în care a decis să nu mai vorbească despre trecut, Andreea Marin face dezvăluiri incredibile, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică.


In articol:

Andreea Marin a făcut câteva mărturisiri, la 9 ani de la separarea de Ștefan Bănică. Deși vedeta pare întotdeauna într-o stare bună și cu zâmbetul pe buze, de multe ori își ascunde suferința.

Aceasta are un trecut tumultuos, când vine vorba de dragoste. În trecut, aceasta vorbea des despre experiențele sale pe plan sentimental, fapt ce îi ajută și pe cei care o urmăreau, însă de când are o nouă relație cu Adrian Brâncoveanu, nu a mai oferit detalii din viața amoroasă trecută.

Citește și: „Am ales să îmi văd de drum.” Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate

Andreea Marin, declarații neașteptate, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „E o dulceață, are două luni.” Cine este noul membru al familiei Andreei Marin

Andreea Marin este o femeie împlinită, deoarece are o familie minunată, și o carieră de succes. Vedeta, împreună cu Adrian Brâncoveanu au o relație frumoasă, în care se iubesc mai mult pe zi ce trece. Deși formează un cuplu de 5 ani, nu au permis timpului să-și pună amprenta.

În prezent, Andreea este cu fericită și liniștită, deși trecutul pe plan sentimental nu a fost foarte prietenos cu ea, sfârșind de foarte multe ori suferind.

Andreea Marin, declarații la 9 ani de la separarea de Ștefan Bănică

Andreea Marin nu a fost întotdeauna o persoană norocoasă când a venit vorba de relațiile sentimentale, având parte de mai multe eșecuri în această privință. Totodată, vedeta a dezvăluit că a fost și înșelată. Andreea Marin a decis să spună lucrurile așa cum sunt, și a făcut dezvăluiri neașteptate. Deși este o femeie extrem de superbă și are numeroase calități, vedeta a declarat că a fost înșelată de către Ștefan Bănică, în vremea când erau soț și soție.

„Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă. (…) Oamenii nu au treabă. Este o chestiune de alegere. Eu, s-a văzut ce am ales, în timp. Am ales să-mi văd de drum când nu a fost ce trebuie. Cred că este o chestiune de respect reciproc. Și respectul ăsta, nu poți așa, să-l împaci cu orice atitudine. Realmente, tu alegi pe ce poziție te așezi când accepți sau nu accepți ceva, și dacă vrei să se mai întâmple asta( n. red. înșelatul), pentru că se mai poate întâmpla și în viitor. Nu e o chestiune care neapărat se întâmplă o singură dată”, a spus Andreea Marin într-un interviu.

Citește și: Andreea Marin, infectată din nou cu Covid-19. Vedeta este în carantină

Andreea Marin, declarații neașteptate, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Pe mine nu mă destabilizează trei amețiți”. Andreea Marin, despre cum a reușit să facă față greutăților din viață! Ce sfaturi a oferit vedeta

Andreea Marin, dezvăluiri despre problemele din relația cu Adrian Brâncoveanu

După două mariaje eșuate, Andreea Marin și-a găsit în sfârșit liniștea sufletească în brațele bărbatului cu care împărtășește o iubire sinceră și frumoasă, de mai bine de 5 ani. Vedeta, împreună cu Adrian Brâncoveanu trăiesc o minunată poveste de iubire, și au învățat împreună cum să nu pună la suflet orice nemulțumire în relație, ci să comunice și să depășească împreună toate problemele.

„Există și momente când avem căderi, suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care eu nu mai pot, mai pot puțin, știu asta și mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții. Sunt un om care privește doar spre viitor. Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceva ce nu mi-a ieșit în trecut”, a declarat Andreea Marin la o emisiune TV.

Citește și: Cum își menține Andreea Marin silueta. Care este rețeta ei secretă de pizza care a ajutat-o să slăbească

Andreea Marin, declarații neașteptate, la 9 ani de la divorțul de Ștefan Bănică

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

„Am ales să îmi văd de drum.” Ce a declarat Andreea Marin despre infidelidate

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,M-am amuzat văzând declarațiile.” Ștefan Bănică, reacție, după ce Irina Margareta Nistor a declarat că doi dintre copiii lui vor juca într-o nouă serie ,,Liceenii”

„E o dulceață, are două luni.” Cine este noul membru al familiei Andreei Marin

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri