,,M-am amuzat văzând declarațiile.” Ștefan Bănică, reacție, după ce Irina Margareta Nistor a declarat că doi dintre copiii lui vor juca într-o nouă serie ,,Liceenii”


În urmă cu puțin timp, Irina Margareta Nistor a vorbit, în cadrul unui interviu pentru un post de radio că pelicula ,,Liceenii” se va relansa, după 40 de ani, iar doi dintre actori vor fi chiar Radu și Violeta Bănică, copiii lui Ștefan Bănică Jr.


In articol:

Declarațiile criticului de film s-au răspândit destul de rapid în presă și au ajuns foarte repede la urechile lui Ștefan Bănică, care nu a fost de acord cu cele spuse, în legătură cu copiii lui.

Andreea Marin a avut și ea un răspuns la ceea ce a declarat Irina Margareta Nistor.

Citeste si: Cum își menține Andreea Marin silueta. Care este rețeta ei secretă de pizza care a ajutat-o să slăbească

Ștefan Bănică, după ce lrina Margareta Nistor a declarat că doi dintre copiii lui vor juca într-o nouă serie ,,Liceenii”

În urmă cu câteva zile, Irina Margareta Nistor, a declarat faptul că fiica și fiul lui Ștefan Bănică Jr.

vor juca în noul film Liceenii, care urmează să apară în curând, la 40 de ani după prima lansare.

„Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului Liceenii. Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru.

Scenariul este făcut.", a mărturisit Irina Margareta Nistor, pentru bucurestifm.ro.

Ștefan Bănică a aflat rapid de declarațiile care au circulat în presă și a declarat că l-a amuzat să le vadă.

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei “Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună să mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna și dânsa. O să răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria “Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe.", a scris Ștefan Bănică Jr., pe contul personal de Instagram.

Citeste si: Andreea Marin, infectată din nou cu Covid-19. Vedeta este în carantină

Ștefan Bănică, reacție, după ce Irina Margareta Nistor a declarat că doi dintre copiii lui vor juca într-o nouă serie ,,Liceenii”

Ștefan Bănică, reacție, după ce Irina Margareta Nistor a declarat că doi dintre copiii lui vor juca într-o nouă serie ,,Liceenii”

[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Andreea Marin

Andreea Marin a vrut să lămurească situația creată și a spus că Violeta nu este implicată în acest proiect și că informația este greșită.

,,Informația e greșită, Violeta nu are vârsta potrivită pentru așa ceva, are alte priorități acum.", a declarat Andreea Marin, pentru fanatik.ro.

Citeste si: Cine este șoferul care a fugit de poliție noaptea trecută în Capitală. Unde s-a ascuns bărbatul

Ștefan Bănică, reacție, după ce Irina Margareta Nistor a declarat că doi dintre copiii lui vor juca într-o nouă serie ,,Liceenii”

Ștefan Bănică, reacție, după ce Irina Margareta Nistor a declarat că doi dintre copiii lui vor juca într-o nouă serie ,,Liceenii”

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Maria Constantin. „Eu țin foarte mult la imaginea mea și încerc să mă întrețin și să mă mențin în formă până când voi mai apărea pe scenă"

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Imagini devastatoare de la locul accidentului în care Călin Doboș a decedat. Medicii i-au declarat decesul, după ce l-au resuscitat de mai multe ori

Cum ne menținem părul frumos și sănătos. ”Noi suntem programați genetic cu un anumit număr de fire de păr.”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri