Astazi se face dreptate pentru 4 zodii. Este martea neagra, dar tot raul va fi spre bine


Citeste previziunile tale astrale pentru astazi, martea neagra a zodiacului. Se face dreptate pentru patru zodii.

Berbec

Astazi Luna traverseaza zodia Capricornului, ceea ce iti da multa forta, senzitivitate si capacitatea de a patrunde cu mintea si simtirea orice situatie. Asculta-ti si urmeaza-ti intuitia, in special in ceea ce priveste cariera sau evolutia ta in societate. Ai putea intra in posesia unei sume de bani indelung asteptate.

Taur

Tranzitul Lunii prin Capricorn ar putea activa in cazul tau dorinta de studiu, de aprofundare de informatii si poate chiar de schimbare a macazului, specializandu-te intr-un alt domeniu profesional. Cert este ca acum constiinta ta a evoluat, nu te mai regasesti in vechile convingeri si manifesti respingere fata de rigiditate, inflexibilitate sau orice stagneaza.

Gemeni

Sub influenta Lunii in Capricorn tu dispui de o intuitie extraordinara, ai capacitatea de a percepe semnale subtile, de dincolo de planul vizibil. Poti alege sa pui capat brusc, poate fara nici un preaviz, unui parteneriat sau unei colaborari cu un client important. Acestea s-ar putea petrece ca urmare a sentimentului ca proiectele evolueaza lent si nu mai ai rabdare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri