Asta e cea mai mare greseala pe care o faci cand te inchini!


Cei care isi fac crucea neglijent, fara evlavie, ii fac pe diavoli sa salte de bucurie.

 

Cum ne facem corect semnul Sfintei Cruci?
Trebuie sa ne unim mai intai primele trei degete ale mainii drepte, care simbolizeaza Unitatea Sfintei si Nedesparţitei Treimi. Celelalte doua degete se asaza in palma semnificand coborarea Fiului lui Dumnezeu pe pamant din Cer (cele doua degete semnificand cele doua firi ale lui Hristos). Degetele impreunate ating mai intai fruntea – pentru a sfinţi mintea – apoi buricul – pentru a sfinţi simţurile, apoi umarul drept si umarul stang – pentru a sfinţi puterea trupului.
Atunci cand atingem fruntea spunem “În numele Tatalui”, cand atingem buricul “si al Fiului”, iar cand atingem umarul drept si apoi pe cel stang spunem “si al Sfantului Duh”. Nu trebuie sa ne grabim cand facem semnul sfintei cruci, sau sa facem mai multe cruci, in graba, si fara a face miscarea completa, fara evlavie. Faceţi una si buna decat o mie si strambe, una si corecta decat o mie si rele!
Daca insa ne oprim cu semnul Sfintei cruci la piept, si nu la buric, atunci crucea pe care o facem apare rasturnata
si fara sa vrem transformam Crucea lui Hristos intr-o cruce satanista.
Sursa

Cum ne facem corect semnul Sfintei Cruci? 

Trebuie sa ne unim mai intai primele trei degete ale mainii drepte, care simbolizeaza Unitatea Sfintei si Nedesparţitei Treimi. Celelalte doua degete se asaza in palma semnificand coborarea Fiului lui Dumnezeu pe pamant din Cer (cele doua degete semnificand cele doua firi ale lui Hristos).

Degetele impreunate ating mai intai fruntea – pentru a sfinţi mintea – apoi buricul – pentru a sfinţi simţurile, apoi umarul drept si umarul stang – pentru a sfinţi puterea trupului.

Rugaciunea zilnica a Sfantului Filaret al Moscovei!

Atunci cand atingem fruntea spunem “În numele Tatalui”, cand atingem buricul “si al Fiului”, iar cand atingem umarul drept si apoi pe cel stang spunem “si al Sfantului Duh”.

Nu trebuie sa ne grabim cand facem semnul sfintei cruci, sau sa facem mai multe cruci, in graba, si fara a face miscarea completa, fara evlavie. Faceţi una si buna decat o mie si strambe, una si corecta decat o mie si rele!

Ce beneficii ai daca vei manca 300 de grame de conopida, de trei ori pe saptamana!

Daca insa ne oprim cu semnul Sfintei cruci la piept, si nu la buric, atunci crucea pe care o facem apare rasturnata si fara sa vrem transformam Crucea lui Hristos intr-o cruce satanista. 

Sursa


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri