Apropiere suspectă între Alina Pană, fosta concurenta „Exatlon”, și Giani Kiriță. Avem imaginile în exclusivitate! VIDEO


Alina Pana este una dintre cele mai carismatice și senzuale foste participante la show-ul fenomen „Exatlon” iar Giani Kiriță este prezentator al show-ului „Vulturii de noapte” și i-a fost rival Alinei, în emisiunea concurs desfășurată în Republica Dominicană.

 

Cei doi s-au reîntâlnit pe platourile de filmare de la „Vulturii de noapte” și au oferit celor prezenți un moment unic, un dans „de infarct” și schimburi de replici electrizante.

Nu este un secret pentru nimeni că Alina îi atrăgea atenția lui Giani încă de pe vremea când evoluau amândoi pe traseele complicate din Dominicană. Vulturul o alinta „fitnessista” și tachinările dintre ei te duceau cu gândul mai degraba la o simpatie reciprocă decât la rivalitate.    

 

Ce s-a întâmplat între cei doi la „Vulturii de noapte”, ce și-au spus cu adevărat Alina Pană și Giani Kiriță în timpul filmărilor și cum au ajuns atât de apropiați, veți afla urmărind marți seara, de la ora 23:00, o nouă ediție „Vulturii de noapte”!  Vizionați acum, în premieră, câteva imagini cu Alina și Giani din timpul dansului de infarct!

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Maria Ghiorghiu anunță sfârșitul: „Ne apropiem cu pași repezi!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri