Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI


Răzvan Ciobanu era amenințat în permanență iar designerul știa numele celor care îi dădeau mesaje.


In articol:

 

Răzvan Ciobanu știa că cineva vrea să-i facă rău și primea mereu amenințări cu moartea. Aceștia ar fi fost cei care i-au spart atelierul designerului în urmă cu 4 luni și jumătate și au furat mai multe bunuri de valoare din locație. La vremea respectivă, Răzvan Ciobanu a reclamat furtul la poliție și a vorbit despre ”trei oameni” care îl amenință ”cu tot felul de lucruri”.

Citeste si: Erau căsătoriți de peste 30 de ani, când bărbatul din Năvodari a intrat în bucătărie și i-a cerut femeii să îl satisfacă. Aceasta l-a urmat în scurt timp în dormitor, dar ceva cu totul şocant s-a întâmplat în doar câteva minute

”Mă scuzați că sunt în stare de șoc. Nu este o pagubă materială mare, doar că este destul de neplăcut(...).

Ieri am fost la o prietenă în afara Bucureștiului și când m-am întors în oraș m-am dus până la atelier ca să las ceva... Am intrat în bucătărie, mi s-a părut foarte dezordine, tot ce era în dulapuri era în mijlocul bucătăriei și geamul era deschis. Există camere pe toată strada, există camere în curtea imobilului. Nu știu cum au scăpat nevăzuți de portarul de vizavi. Ei au furat un televizor, niște telefoane, un ceas care nici măcar nu-mi aprținea, era al unui prieten. Cred că nu au ajuns până în spate, în atelier... Ceasul a valorat vreo 7.000 euro la vremea lui. Sunt câteva mii de euro paguba, dar nu asta este cel mai supărător. Nu, ușa nu a fost spartă, au intrat pe geamul din bucătărie. În ultima perioadă sunt oameni care mă amenință cu tot felul de lucruri. Am trei oameni pe listă, dar nu vreau să dau nume. Poliția a stat la mine în birou multe ore, vom relua în această dimineață.
Astăzi, vor relua cercetările”
, a povestit Răzvan Ciobanu în luma ianuarie a acestui an.

Casa i-ar fi fost spartă și în noaptea morții!

O poveste asemănătoare s-a întâmplat și în seara în care Răzvan Ciobanu a murit. Prietenii designerului au mărturisit că au ajuns la apartamentul în care acesta locuia și au găsit ușa deschisă și lucrurile împrăștiate.

Toate aceste întâmplări par să aibă legătură cu faptul că Răzvan Ciobanu credea că este urmărit și că cineva încearcă să-i facă rău. Ospătarul care l-a servit la masă, în seara de dinaintea morții, a povestit că la un moment dat, Ciobanu a venit la el dezorientat și l-a întrebat de ce vrea să-l bată.


Abonează-te pe

Citește și:

Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de...

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Laura Vicol, cea mai bună prietenă lui Răzvan Ciobanu, a făcut mărturisiri cutremurătoare: „Voi muri cu mustrările de conștiință”

Poveste adevărată: Coşmarul unui penis mare

Horoscop zilnic sâmbăta, 19 iunie 2021. Află ce zodie semnează un contract important!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri