Anunț de ultimă oră! Nori radioactivi se îndreaptă către România. „2020 pare a fi anul celor mai proaste vești posibile”


Anunț de ultimă oră din partea autorităților: nori radioactivi de la incendiul din Chernobyl se îndreptă către România.


In articol:

Un nou anunț de ultimă oră ne pune complet pe gânduri. Se pare că incendiul de la Chernobyl a provocat formarea unor nori de fum, nori radioactivi, care se îndreaptă către România, după ce traiectoria vântului s-a schimbat.

Citeste si: Meteo. Specialiștii ANM au trimis un avertisment îngrijorător! Vine iarna!

Acest anunț a fost făcut astăzi, Marți, 14 Aprilie, la orele 11:32 și se pare că valul de frig care va aduce precipitațiile și vremea rece, cu care România se va confunta în următoarea perioadă, a produs schimbarea traiectoriei vântului, într-o zonă foarte periculoasă în momentul de față: Chernobyl.

Anunțul făcut de autorități: „2020 pare a fi anul cu cele mai proaste vești posibile”

Astfel, incendiile de pădure care au năpădit zona Chernobylulul se îndreaptă chiar către situl nuclear, iar particulele radioactive vor fi ridicate în atmosferă și purtate de rolul de fum, zona menționată fiind, în continuare, foarte periculoasă!

Citeste si: Ucraina: Cernobîl a devenit oficial sit turistic

De asemenea, specialiștii în domeniu, au realizat o hartă de direcție pentru acest nor de fum radioactiv, care va ajunge, în curând, în Republica Moldova, îndreptându-se apoi, extrem de rapid, către Estul și Sud-Estul României.

„ATENȚIONARE: Posibili nori radioactivi cu direcție de deplasare dinstre Chernobyl spre România.

2020 pare a fi anul celor mai proaste vești posibile. Iar cea pe care v-o aducem azi nu are deloc rostul de a ne liniști. Astfel, frontul rece care aduce precipitațiile de azi și de mâine de la nivelul țării a produs o schimbare de direcție a vântului într-o zonă extrem de sensibilă a planetei; Chernobyl. Astfel, incendiile de pădure din acea zonă se îndreaptă acum spre situl nuclear și, chiar dacă nu vorbim de un pericol în ceea ce privește sarcoagul nuclear, aceste incendii au loc în zone care sunt încă extrem de radioactive. Particulele radioactive sunt ridicate și purtate apoi de norul de fum. iar direcția lor s-a schimat în ultimele zile și se îndreaptă fix spre țara noastră. Cei de la severe Weather Europe au realizat o hartă a direcției de deplasare a norului de fum (posibil radioactiv) din care putem observa că, încă din această noaptea, acesta se va afla la granița cu Republica Moldova, deplasarea urmând apoi să fie spre E, SE României,” a fost anunțul specialiștilor.

Citeste si: S-a născut acolo unde nu mai locuia nimeni! Povestea incredibilă a singurului copil crescut în zona INTERZISĂ


Abonează-te pe

Citește și:

S-a născut acolo unde nu mai locuia nimeni! Povestea incredibilă a singurului copil crescut în zona INTERZISĂ

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Marcel Vela, despre noaptea de Înviere: „Am convenit noi măsuri pentru Paște, în acord cu Patriarhia Română”

Wow! Tu știai de la ce vine denumirea COVID-19? E atât de logic...

Raed Arafat nu este de acord cu relaxarea restricțiilor în această perioadă: „Poate fi devastator pentru România”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 26 noiembrie 2020. Nativii zodiei Balanță sunt într-o etapă foarte bună a vieții lor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri