Marcel Vela, despre noaptea de Înviere: „Am convenit noi măsuri pentru Paște, în acord cu Patriarhia Română”


Ce a transmis Ministrul Afacerilor Interne despre noua Ordonanță Militară pe care urmează să o promulge în aceste zile.


In articol:

  Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat o nouă Ordonanță Militară, conform căruia a convenit mai multe măsuri dedicate sărbătorilor de Paște, luate în acord cu Patriarhia Română. De asemenea, ministrul a ținut să precizeze că a recurs la această dezicie ”pentru ca românii să poată să se bucure de Paști".

  Marcel Vela a declarat că în cursul zilei de marți, respectiv miercuri, vor fi anunțate deziciile luate cu privire la sărbătorile pascale.

  Citeste si: Raed Arafat: „Vine Paștele, este foarte important să înțeleagă lumea că trebuie să evite vizitele”

  „Da, o să mai fie o Ordonanță Militară săptămâna aceasta, conținutul îl veți afla la momentul potrivit. Nu pot să dezvălui acum din Ordonanță, dar tot ceea ce vă anunțăm rezultă în urma unor analize pertinente a specialiștilor, în funcție de evoluția cazurilor, în funcție de evoluția coronavirusului.

  Citeste si: Raed Arafat, mesaj important despre purtarea măștii de protecție: „Dacă nu găsiți să cumpărați, improvizați ceva!”

  Nu noi restricții, noi excepții. Să privim partea plină a paharului. Am convenit niște măsuri în acord cu Patriarhia pentru ca românii să poată să se bucure de Paști. (...) Vreau să le mulțumesc pentru înțelegere românilor din Diaspora și celor din țară, că marea lor majoritate au respectat ceea ce am propus, ceea ce am stabilit cu privire la reducerea riscului de infecții cu coronavirus. (...) Este un moment greu, a dat dovadă și de patriotism, și de responsabilitate, de implicare în acest război împotriva virusului. Războiul este al nostru, nu al Guvernului sau al unui ministru", a spus Marcel Vela.

  foto: Hepta.ro.


  Clipul zilei pe KANALD.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol


  Vedete

  Adriana Bahmuțeanu nu și-a mai văzut copiii de două luni! Dorul este sfâșietor! „I-am strâns în brațe printre porțile de fier”

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...


  Parteneri

  Pentru tine

  Din Informatiile zilei

  Parteneri