Anul 2018 este anul acestor zodii - Primesc totul de la Dumnezeu si de la viata


Toată lumea îşi doreşte ca noul an să fie ma bun decât anul 2017, însă nu tuturor li se va îndeplini această dorinţă. Astrele ne dezvăluie care sunt cele 3 zodii care vor avea un an plin de succes şi pe care Dumnezeu le va ocroti la fiecare pas.

Pentru Fecioara, anul 2018 este unul de constructie, ancorare si materializare a unor dorinte si idei mai vechi care pana acum nu au putut fi puse in aplicare.

Contextele astrale ale anului 2018 te predispun la schimbarea filozofiei de viaţă, la reconfigurarea sistemului de valori morale şi spirituale după care îţi ghidezi viaţa şi relaţiile.

Toate tipurile de relaţii în care eşti implicat se vor reorganiza, fiind vremea potrivită pentru a renunţa la persoanele pe care nu le mai simţi pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Vor veni în preajma ta alte personaje de o mai bună calitate, alături de care vei dezvolta relaţii frumoase şi proiecte profesionale de anvergură.

Atu-ul cel mai pretios este comunicarea, prin care poti imbunatati relatii, poti rezolva conflicte vechi cu familia si cu rudele si poti obtine beneficii contractuale. Ai success la examene, poti scrie lucrari care se vor bucura de multa apreciere.

Eclipsele din acest an ce se vor forma pe Semnele zodiacale Leu, Vărsător, Rac îţi vor oferi efecte pe segmentele muncii, al sănătăţii, în relaţiile cu prietenii şi cele socio-profesionale. Multă muncă la serviciu, revenirea unor sarcini de lucru, reluarea unor conflicte profesionale.

Citeste continuarea pe EstiSuperba.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri