Anul 2018 este anul acestor zodii - Primesc totul de la Dumnezeu si de la viata


Toată lumea îşi doreşte ca noul an să fie ma bun decât anul 2017, însă nu tuturor li se va îndeplini această dorinţă. Astrele ne dezvăluie care sunt cele 3 zodii care vor avea un an plin de succes şi pe care Dumnezeu le va ocroti la fiecare pas.

Pentru Raci, anul 2018 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum. Racii se pot elibera din relatii sociale constrangatoare, din proiecte care nu-i reprezinta, din contexte de viata frustrante.

Relaţiile sentimentale şi cele parteneriale reprezintă subiectele principale ale anului 2018. Vrei să iubeşti şi să fii iubit, dar de această dată nu vei mai accepta niciun fel de compromis, indiferent despre cine sau despre ce este vorba. Sunt şanse de a te implica într-o relaţie sentimentală nouă sau cea în care eşti deja îşi va schimba radical termenii şi condiţiile de funcţionare.

2018 aduce pentru Rac pasiune, caldura, iubire, bucurie de viata, dorinta de a crea si a face ce le place. Demult nu te-ai mai simtit atat de inspirat si atent la ce te inspira sa fii si sa faci.

De asemenea vor intra în discuţie şi copiii, planuri de a avea copii sau decizi să te implici mai mult sau mai puţin în viaţa generaţiilor mai tinere.

Segmentul relaţiilor parteneriale este foarte animat, fiind posibile separarea, divorţul, reconfigurarea tuturor relaţiilor atât cu un partener de viaţă, cât şi relaţiile profesionale. Până pe 06 August este bine să lămureşti lucrurile în plan partenerial şi să te desprinzi de situaţiile şi relaţiile nesatisfăcătoare. Posibil declanşarea unor conflcite în justiţie în perioadele 17 Martie – 16 Mai şi 14 August – 11 Septembrie.

Uranus se mută în Semnul Taurului în perioada 16 Mai – 07 Noiembrie, dinamizându-ţi segmentul relaţilor cu prietenii. Pot veni în preajma ta persoane deosebite, incitante, originale, progresiste alături de care să te implici în proiecte profesionale de anvergură.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Alin Oprea a fost prins cu amanta în public! Solistul divorțează după 23 de ani de căsnicie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri