Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 8 - 14 ianuarie 2018: Multa munca, multa agitatie si nervi pentru zodii


Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 8 - 14 ianuarie 2018.

Berbec

Relaţiile parteneriale sunt importante, deoarece se vor discuta planuri profesionale de anvergură. În mod special relaţiile din câmpul muncii, care vizează colaborări vor fi aduse în discuţie pentru revizuiri sau îmbunătăţiri deosebite. Controversele se ivesc de la te miri ce, însă au rolul de a dinamiza situaţiile. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Există hibe atât în relaţia de cuplu, cât şi în relaţiile profesionale, hibe ce acum sunt descoperite uşor. Cheltuieli majore comune cu alţii. Evită investiţiile şi a plăti tu pentru alţii. Călătoriile şi studiile intră în sfera ta de interes.

Taur

Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar şi acasă te aşteaptă treburi restante. Selectează priorităţile şi dozează-ţi eforturile, pentru că sănătatea este vulnerabilă. Pot intra în discuţie planurile de consultaţii şi analize medicale. Relaţiile parteneriale sunt foarte active, iar unele se pot destrăma definitiv.

Ia aminte la ceea ce se petrece atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile de colaborare profesională. Cele aflate, discutate, petrecute în aceste zile vor avea efecte pe termen lung. Apar şi cheltuieli comune cu alţii pe facturi, taxe, servicii.

Gemeni

Sunt zile bune pentru a te distra, pentru, a ieşi în lume cu persoanele dragi, pentru a te juca pur şi simplu.

Chiar dacă pot apărea discuţii aprinse, iubirea pluteşte în aer şi asta te va încânta enorm. La serviciu este multă forfotă, colegii te susţin, dar unii mai mult te încurcă. Dozează-ţi eforturile şi selectează priorităţile, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Ia în calcul consultaţiile şi analizele medicale. A doua parte a săptămânii evidenţiază relaţiile parteneriale şi colaborările profesionale în care eşti implicat. Discuţii importante, lămuriri, fiind posibil să primeşti oferte bune.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii cu cele mai mari dezavantaje in 2018 - Acestea sunt defectele care iti distrug viata

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Top 6 zodii care iti transforma relatia intr-un chin - Sunt cele mai nesuferite

Horoscop 2018. Trei zodii care anul acesta vor fi mai indragostite ca niciodata

Horoscop Minerva ianuarie 2018. Doua zodii au parte de necazuri - previziuni complete

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce sumă de bani plătește Carla’s dreams într-un an pentru machiajul pe care îl are
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri