„Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata.” Alexandra Ungureanu a vorbit despre drama care i-a schimbat total viața

 Alexandra Ungureanu a vorbit despre drama care i-a schimbat total viața
Alexandra Ungureanu a vorbit despre drama care i-a schimbat total viața

Alexandra Ungureanu a dezvăluit, recent, unul dintre cele mai dificile episoade din viața ei - moartea tatălui său.

Alexandra Ungureanu se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a reușit, de-a lungul carierei sale, să cucerească inimile publicului, iar acum se bucură de o comunitate impresionantă de fani. Cu toate că în acest moment totul îi merge ca pe roate, viața blondinei nu a fost întotdeauna ușoară. Alexandra Ungureanu a vorbit despre trauma care a marcat-o enorm.

Citeste si: Alexandra Ungureanu vrea să devină mamă: „Mă uit după copii pe stradă și simt un fior ”. Ce dezvăluiri a făcut vedeta

 Alexandra Ungureanu a vorbit despre drama care i-a schimbat total viața
Alexandra Ungureanu a vorbit despre drama care i-a schimbat total viața[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Ungureanu a vorbit despre drama care i-a schimbat total viața

Cunoscuta artistă și-a pierdut tatăl în urmă cu 13 ani, iar de atunci viața i s-a schimbat complet.

Bărbatul s-a stins după ce a pierdut lupta cu o boală cruntă- cancerul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Cel mai greu a fost când l-am pierdut pe tata. Acest lucru nu intra în calcul, aveam 27 de ani și nu aveam cum să mă gândesc la moarte. Nu făcea parte din schema mea personală.

Atunci când a murit tata s-a rupt lumea în două, mi-am dat seama cât de fragil este totul, cât de important este să spui lucrurilor pe nume când trebuie.

Să stai cu omul respectiv când trebuie, să fii mereu pregătită că viața se poate schimba peste noapte și să nu fie totul un dezastru”, a povestit cântăreața, pentru fanatik.ro.

Citeste si: Cine este ALEXANDRA UNGUREANU. "Sunt aceeaşi Alexandra: mereu în cău­tări, ni­ciodată pe deplin mulţumită, plină de între­bări şi frământări”

 Alexandra Ungureanu a vorbit despre drama care i-a schimbat total viața
Alexandra Ungureanu a vorbit despre drama care i-a schimbat total viața[Sursa foto: Instagram]

Alexandra Ungureanu: „Și mama era bolnavă tot de cancer”

Diagnosticul pe care l-a primit tatăl artistei de la medici a fost o lovitură cruntă pentru ea. Aceasta mai spune și că la vremea respectivă doctorii i-au specificat că părintele ei va mai trăi o jumătate de an, dar decesul a survenit mult mai devreme, la 2 luni.

„Am fost într-o permanentă stare de negare când ne-a spus doctorul că tata este foarte bolnav și că mai are de trăit 6 luni. A mai trăit doar două. Și mama era bolnavă tot ce cancer, nu mai înțelegeam nimic. Boala lor m-a întărit, dar mi-a dat și niște angoase legate de moarte”, a adăugat artista.

 


Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ea este preferata Alexandrei Ungureanu din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”. Reacția Ralucăi Dumitru i-a uimit pe toți

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Demonstrație uluitoare de talent muzical: Bursucu, recital de excepție la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies