Demonstrație uluitoare de talent muzical: Bursucu, recital de excepție la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive!

Demonstrație uluitoare de talent muzical: Bursucu, recital de excepție la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive!
Demonstrație uluitoare de talent muzical: Bursucu, recital de excepție la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive!

Bursucu, îndrăgita vedetă Kanal D, care prezintă, alături de George Tănase și Viviana Sposub matinalul “Dimineața cu noi”, este invitatul Alexandrei Ungureanu în emisiunea "Duet cu Alexandra", ce va fi difuzată din această seară pe canalul de YouTube theXclusive!

Fanii îl vor descoperi într-o ipostază inedită, care i se potrivește, de altfel, mănușă, și pe care a mai exersat-o și la „Roata Norocului”. Alături de Alexandra Ungureanu, Bursucu impresionează cu vocea sa, oferind un recital de excepție, în cadrul emisiunii.

În întrevederea cu Alexandra Ungureanu, prezentatorul Kanal D vorbește deschis și plin de umor despre <primii pași> în domeniul artistic, despre parcursul său în lumea spectacolului și a televiziunii, oferind cu generozitate și detalii inedite din viața sa privată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

" Mi-am dorit de mic să fiu fotbalist! E visul oricărui băiețel … Am jucat fotbal și la un moment dat m-am lăsat, și mama cu tata m-au luat de mânuță și m-au dus la Palatul Copiilor, la Meloritm; și am cântat. (…) Mi-a plăcut de mic scena! Mereu am visat să apar la televizor, să cânt, să dansez! (…) Dacă nu aș fi avut succes (în cariera TV – n.r.)

probabil m-aș fi apucat de cântat!”,  a spus Bursucu, înainte de a oferi prima reprezentație de cântat live, alături de gazda sa.

 Ce alte mărturisiri a mai făcut Bursucu, dar și cum sună vocea îndrăgitului prezentator Kanal D, puteți afla accesând, în această seară, emisiunea "Duet cu Alexandra", pe canalul de YouTube theXclusive.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies