Demonstrație uluitoare de talent muzical: Bursucu, recital de excepție la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive!

Demonstrație uluitoare de talent muzical: Bursucu, recital de excepție la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive!
Demonstrație uluitoare de talent muzical: Bursucu, recital de excepție la “Duet cu Alexandra”, pe canalul de YouTube theXclusive!

Bursucu, îndrăgita vedetă Kanal D, care prezintă, alături de George Tănase și Viviana Sposub matinalul “Dimineața cu noi”, este invitatul Alexandrei Ungureanu în emisiunea "Duet cu Alexandra", ce va fi difuzată din această seară pe canalul de YouTube theXclusive!

Fanii îl vor descoperi într-o ipostază inedită, care i se potrivește, de altfel, mănușă, și pe care a mai exersat-o și la „Roata Norocului”. Alături de Alexandra Ungureanu, Bursucu impresionează cu vocea sa, oferind un recital de excepție, în cadrul emisiunii.

În întrevederea cu Alexandra Ungureanu, prezentatorul Kanal D vorbește deschis și plin de umor despre <primii pași> în domeniul artistic, despre parcursul său în lumea spectacolului și a televiziunii, oferind cu generozitate și detalii inedite din viața sa privată.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

" Mi-am dorit de mic să fiu fotbalist! E visul oricărui băiețel … Am jucat fotbal și la un moment dat m-am lăsat, și mama cu tata m-au luat de mânuță și m-au dus la Palatul Copiilor, la Meloritm; și am cântat. (…) Mi-a plăcut de mic scena! Mereu am visat să apar la televizor, să cânt, să dansez! (…) Dacă nu aș fi avut succes (în cariera TV – n.r.)

probabil m-aș fi apucat de cântat!”,  a spus Bursucu, înainte de a oferi prima reprezentație de cântat live, alături de gazda sa.

 Ce alte mărturisiri a mai făcut Bursucu, dar și cum sună vocea îndrăgitului prezentator Kanal D, puteți afla accesând, în această seară, emisiunea "Duet cu Alexandra", pe canalul de YouTube theXclusive.

 Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Petra Pintilei – o viață plină de culoare, într-o lume “nevăzută”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Bilbor, un ținut de poveste

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies