Ea este preferata Alexandrei Ungureanu din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”. Reacția Ralucăi Dumitru i-a uimit pe toți

Ea este preferata Alexandrei Ungureanu din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”
Ea este preferata Alexandrei Ungureanu din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri despre preferințele ei în ceea ce le privește pe actualele concurente.

După doar o săptămână de la intrarea în cursa pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, Bella Santiago a reușit să cucerească de-a dreptul inimile juraților și nu numai. Filipineza se află deja pe primul loc în clasamentul „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar acest lucru a început să stârnească nenumărate reacții din partea celorlalte concurente, una dintre ele fiind chiar Raluca Dumitru, care nu s-a mai putut abține și a răbufnit în platou.

Astfel, Raluca Dumitru a făcut o remarcă mai puțin așteptată! Vedeta a spus că noua concurentă a ajuns să-i ia locul lui Ruxi Opulenta, cea care se luptă în clasament încă de când a început sezonul cu număr șapte, lucru pe care nu îl vede deloc cu ochi buni: „S-a văzut că nu prea a fost ea încântată așa 100%”.

Citeste si: Ilinca Vandici, în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Vedeta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile când a auzit vorbele Amnei

Noi tensiuni în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”
Noi tensiuni în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ea este preferata Alexandrei Ungureanu din sezonul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities”

După ce a fost prezentă în Gala specială de Crăciun „Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra Ungureanu a ținut să facă o precizare care a stârnit de asemenea mai multe reacții din partea actualelor concurente.

Câștigătoarea sezonului cu numărul șase „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut și câteva dezvăluiri despre preferințele ei în ce le privește pe vedetele care se luptă acum pentru marele premiu: „Îmi place foarte mult Viviana, a fost o revelație!”

Ulterior, a venit și reacția Ralucăi Dumitru, care spune răspicat faptul că fostele concurente de la emisiunea de modă nu au dreptul de a decide care va fi următoarea câștigătoarea: „În niciun caz, fostele concurente nu pot să decidă ele cine vă fi câștigătoarea acestui sezon." 

Citeste si: CV: Cine este BELLA SANTIAGO. Filipineza este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru[Sursa foto: Captură YouTube]

Tensiunile din platoul emisiunii fenomen de la Kanal D sunt departe de a se încheia. Cea care se menține în centrul discuțiilor aprinse este nimeni alta decât Viviana Sposub, dat fiind faptul că ei i se aduc mai mereu acuzații din punct de vedere stilistic și nu numai.

Urmărește „Bravo, ai stil! Celebrities” de miercuri până vineri, de la ora 22:30 și sâmbătă seară de la 22:00, doar la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu și Victor Slav au adus speranță în casa unei familii greu încercată de soartă, în cadrul campaniei Kanal D "Dăruiește Crăciun"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Viviana Sposub despre sarcină: „Acum plec să îl anunț”. Ce a spus tânăra chiar în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies