Angelina Jolie și Keanu Reeves sunt împreună? Cei doi ar avea o relație secretă


Angelina Jolie și Keanu Reeves sunt împreună?

Angelina Jolie și Keanu Reeves sunt împreună? Aceasta este întrebarea care răsună pe buzele tuturor după ce tabloidele internaționale au făcut marea dezvăluire că cei doi actori ar avea o relație secretă.

Angelina Jolie a cumpărat o casă în cartierul Los Feliz, chiar acolo unde locuiește mama lui Keanu Reeves, Patricia Taylor. Ei bine, Keanu Reeves își vizitează mama foarte des și așa se pare că s-ar fi întâlnit și, totodată, s-ar fi apropiat de Angelina Jolie. De aici și până la a avea o relație ar mai fi fost un pas și dacă ei nu l-au făcut, presa americană da: „Keanu este foarte apropiat de mama lui și o vizitează foarte des. Așa a cunoscut-o pe Angie. A fost evident o atracție și au aflat și că au lucruri în comun”, – a declarat o sursă apropiată de Keanu Reeves pentru publicația Star.

Citeste si: Cum arată fiica lui Dem Rădulescu. Irina are 33 de ani şi seamănă foarte bine cu tatăl ei

Citeste si: Horoscop Urania. Previziuni astrale pentru perioada 22-28 iunie 2019. Mercur va intra în zodia Leului

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 22 - 30 iunie. Ultima săptămână din această lună aduce schimbări majore! Atenție, la prietenii falși și la căsătoriile de ochii lumii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Angelina Jolie și Keanu Reeves, conform presei, se pare că s-au plăcut din prima, dincolo de atracția fizică, între cei doi fiind și o atracție psihică. De asemenea, Keanu Reeves i-a cunoscut deja pe cei șase copii ai Angelinei Jolie: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne (10 ani) și Knox (10 ani).

Angelina Jolie nu a mai avut niciun partener oficial după divorțul de Brad Pitt, iar Keanu Reeves nu a mai avut nicio relație oficială, declarând în repetate rânduri că este singur. Cu toate că o lume întreagă s-ar bucura să-i vadă împreună pe cei doi îndrăgiți actori, impresarul lui Keanu Reeves a declarat că nu există nimic între ei din simplul motiv că „el nu are timp de o relație”, fiind ocupat cu promovarea filmului „Toy Story 4”.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ioana Ginghină, reacție neașteptată după ce a aflat de relația fostului soț: „Urmez întru totul sfatul psihologului”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri