Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş, la un pas de bătaie! "Ești o caisă putredă! Nu mai rade ca și cum tu ești o floare între spini!"


"Jihadul" s-a produs în timpul galei "Bravo ai stil – Celebrities", când două concurente s-au certat ca la uşa cortului.


In articol:

Tema galei "Bravo ai stil – Celebrities" a lăsat mască membrii juriului format din Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu. Concurentele au abordat o tematică nouă și ingenioasă, și anume… Candy land… Fetele arătău aidoma unor bomboane fondante, aveau cele mai colorate ținute și au folosit cadre spectaculoase pentru a cuceri inima juriului.

Surpriza de pe tort a fost abordarea Andreei Tonciu, care a cucerit inimile a doi jurați, dar totodată a făcut crize de isterie în ceea ce privește “relația colegială” cu Roxana Nemeș.

Citeste si: Andreea Tonciu, în scandal cu Roxana Nemeș! "În afară de a cânta la muzicuță, ce știi să faci tu?! Ești o obraznică și o impertinentă!"

Mărul discordiei a fost faptul că Roxana i-a contactat stilistul Andreei Tonciu, pentru o colaborare

 

De aici a pornit "jihadul"… În culisele emisiunii cele două au pornit scandalul.

Andreea a menționat: “O domnișoară din aceste 9 celebrități, 8… pardon.. 7, în afară de mine… și-a permis să îmi sune stilistul, știind că pe mine mă îmbracă Alexandru Simedru, de când am început această frumoasă emisiune.. Dar când a auzit prețul, a contactat pe altcineva pentru că este scump…”

 

Roxana Nemeș: “Până să mă hotărăsc cu cine vreau să colaborez, i-am scris și lui, dar neștiind că este stilistul tău, (…) Până am venit aici, eu nu m-am uitat la emisiune. Andreea Tonciu, eu nu te urmăresc! Și stai liniştita că eu lucrez cu oamenii cu care sunt încă de la început. Te rog, interesează-te cât costă stylist-ul meu!”

 

Din culise cearta s-a mutat în platoul emisiunii.

Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş
Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş se ceartă în platou la "Bravo, ai stil! Celebrities!"[Sursa foto: Captură YouTube]

Roxana Nemeș: “Andreea ar trebui să facă reclamă la șampon, la câte spume face!”

Andreea Tonciu: “Aaaa, da?! Vezi că fac spume și în altă parte! Stai cuminte! Fac spume când trebuie și cu cine trebuie. Nu mai vorbi că fac spume! (…) În culise mai aveam puțin și primeam și o palmă! Am zis ceva greșit?! Am zis că l-ai contactat pe bărbatul meu?! Am zis că l-ai contactat pe Simedru, un adevăr! Normal că nu este bătrân… bărbatul meu este mai tânăr cu 5 ani decât mine. Întotdeauna s-a văzut cu ce bărbați ai umblat! (…) Mie mi-ar fi rușine să fiu una ca tine, să mă ia Radu Groza și mă scoată în prim-plan, să mă facă vedetă!”

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş
Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş, la un pas de bătaie[Sursa foto: Captură YouTube]

Roxana Nemeș: “Ai grijă cum vorbești! Doar atâta poți?!”

Andreea Tonciu: “Ai un teatru ieftin de 2 lei! De ce ai venit fetițo, aici? Nu mai râde ca și cum tu ești o floare între spini! Pe bune?! Despre ce vorbim?!”

Roxana Nemeș: “Dar tu cine ești, Andreea Tonciu?”

Andreea Tonciu: “Eu sunt Andreea Tonciu, universală și polivalentă, draga mea! Dar tu cine ești? Ești o tovarășa caisă putredă!”

Roxana Nemeş şi Andreea Tonciu
Roxana Nemeş şi Andreea Tonciu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

TAUR: Horoscop NOIMBRIE 2021. Nativii zodiei își pot întemeia familie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

BERBEC: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii Berbec își cunosc sufletul pereche

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri