Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu, scandal monstru: „Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia...”


Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu s-au certat în prima emisiune Bravo, ai stil! Celebrities. De la ce a pornit totul.

Alexandra Ungureanu și Călina Dumitrescu s-au duelat în vorbe sâmbătă seară cu Andreea Tonciu, la prima ediția Bravo, ai stil! Celebrities, după revenirea pe micile ecrane.

Ultimele luni de pandemie nu au stins deloc conflictele mai vechi dintre concurente, iar altele noi au izbucnit chiar în prima ediție.

Concurentele au aflat că s-au format două tabere în ultimele luni.

„Eu chiar am fost mută și când rămân mută, nu este bine”, a dezvăluit Raluca Bădulescu, încântată de apariția Alexandrei Ungureanu.

„Deja s-au făcut două tabere. M-am dus unde era mai aproape. Nu mi-am propus să fac gașcă, dar trebuie să recunoscu că în această perioadă am ținut mai mult legătura cu Raluca și în egală măsură știe că suntem în competiție și că o să fim sincere vizavi de lucrurile care ne plac una la cealaltă.

Citeste si: Andreea Tonciu îl dorește pe Cătălin Botezatu: „Eu sunt specialitatea femeilor măritate”

S-au format inevitabil două tabere”, a recunoscut Alexandra Ungureanu, iar Andreea Tonciu a vorbit despre ținuta colegei sale de competiție.

„Am ridicat burta și după aia zice lumea că sunt gravidă. În pandemia asta să știi că nu prea am făcut treabă. A, credeam că am terminat. Stilul tău caracteristic, ți-ai făcut o coafură din anii 80”, a spus Andreea Tonciu, iar Alexandra i-a dat replica:

„Mă gândeam că o să mai umbli și tu la texte, să vii cu repertoriu nou, am crezut că te-ai schimbat. Asta o auzeam și prin vis, că asta e stilul tău”.

Păi ce, vrei să spun că nu e stilul tău? Ai venit cumva cu vreun minijup mulat și cu sânii pe afară ca să zic că nu este stilul tău?”, i-a mai spus Andreea.

Alexandra Ungureanu: „Ceea ce nu înțelegi tu... Nu mă grăbesc la măritat, că aștept...”

Andreea Tonciu: „Mai așteaptă tu mult și bine că o să te ia, știi tu cine...”.

Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu
Alexandra Ungureanu și Andreea Tonciu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alexandra Ungureanu: „Este un comentariu foarte răutăcios”.

Andreea Tonciu: „Nu este răutăcios, pe bune. Nu mai avem voie să facem glume? Ilinca, frate, nu mai am voie să fac voie. Fetelor, de unde veniți? Suntem la un reality show, eu nu am venit să îmi arăt numai ținuta, pentru că se plictisește publicul de mine. Hello”, a mai spus controversata concurentă, iar Calina Dumitrescu i-a luat apărarea Alexandrei.

„Este un comentariu foarte urât la adresa vieții mele personale, pe care nu o cunoști. Sunt alegerile mele personale, când mă mărit, la ce vârstă și cu cine și nu trebuie să mă compătimești tu, sunt foarte ok”, a mai spus Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu: „Și pe deasupra, nici nu știi, mă apucam să vii cu texte noi. Unele sunt bune, altele sunt expirate. Nu cred că ai reușit să înțelegi chiar ținuta ta. Cred că și stilul tău a fost puțin în izolare, că te-am urmărit și ai stat în trening”.

Andreea Tonciu: „În timpul pandemiei, eu mi-am crescut copilul și am fost mult mai ocupată să stau cu Rebeca decât să stau să îmi fac ținuta. Eu trebuie să am grijă de copilul meu. Nu cred că ești în măsură să vorbești. Este prioritar copilul. Ce trebuia să fac în timpul pandemiei? Am stat cu copilul”, a mai spus Andreea, iar Calina a intervenit.

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, luni 31 august 2020. Scorpionii au de luat o decizie radicală

Colinde de Crăciun: Cele mai frumoase cântece de sărbători

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Andreea Tonciu îl dorește pe Cătălin Botezatu: „Eu sunt specialitatea femeilor măritate”

Care sunt cele mai ciudate rochii purtate de concurentele "Bravo ai stil! Celebrities!"? FOTO!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 6 decembrie. O zodie are nevoie de o schimbare majoră
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri