Andreea Tonciu, declaraţii despre problemele ei de sănătate! „Mi-am făcut o ecografie și...”


Andreea Tonciu a făcut primele declarații la Bravo ai stil Celebrities despre problemele de sănătate care au făcut-o să ajungă la spital.


In articol:

Andreea Tonciu a întârziat la Bravo ai stil Celebrities pentru că a ajuns la spital. Ajunsă în emisiune, a spus că se simte mai bine, dar nu a dat foarte multe declarații despre afecțiunea de care suferă. A precizat, însă, că are o problemă mai veche.

„Mi-a fost foarte rău și am ajuns la spital dimineață. Sunt bine cât de cât. Mi-am făcut o ecografie și trebuie să îmi fac niște analize, că nu le-am mai făcut de mult timp”, a spus Andreea Tonciu când a intrat în platoul Bravo ai stil Celebrities.

„O să avem un nepoțel”, a glumit Cătălin Botezatu.

„Ar fi de bine dacă ar fi așa. Am niște probleme pentru că știu că am mai fost acum ceva timp în Turcia și chiar am niște probleme de care chiar prefer să nu vorbesc acum”, a continuat Andreea Tonciu. Vedeta a avut însă grijă să-şi informeze fanii ca nu va pleca de la emisiune şi că va face tot posibilul să câştige.

Andreea Tonciu, dezvăluiri dureroase și pline de lacrimi!

Andreea Tonciu  a avut un moment de sinceritate, zilele trecute, la ” Bravo, ai stil! Celebrities” și a povestit, printre lacrimi, cât de greu i-a fost în perioada în care a fost însărcinată cu fetița ei. Supărată pe colega sa, Calina, fiindcă a jignit-o în culise, când i-a ”aruncat” un „să mori tu!”, bruneta a început tirul la adresa tinerei de 20 de ani.

Citeste si: Cristina Şişcanu intră în competiţia “Bravo, ai stil! Celebrities”!

”Cum îți permiți tu să îmi vorbești mie așa, cine te crezi?! Tu ești un copil pe lângă mine, trebuie să ai grijă la cuvinte, la modul de abordare! În viața ta, să nu mai vorbești cu mine așa, tu ești o puștoaică pe lângă mine, e musai să ai respect! Cum să îmi spui mie…”să mori tu”, păi eu am un copil de crescut, vreau să trăiesc pentru el”,

 a tunat Andreea înspre Calina.

Citeste si: Reacția Andreei Tonciu, după ce Bianca Drăgușanu le-a făcut „sorcove” pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Prietena mea nu a făcut o jignire”

Mai mult, Tonciu avea să mai adauge ceva în discursul ei din emisiune.  ”Vreau să fiu mult timp lângă fetița mea, o iubesc, este totul pentru mine. Eu am avut probleme în sarcină. Calina, tu știi că eu am stat la pat de la șase luni, îmi era rău, nu puteam să mă ridic, altfel, aș fi riscat să pierd copilul. De aceea, nici în glumă nu permit astfel de cuvinte”,  a comentat Andreea la  ”Bravo, ai stil! Celebrities”


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Radu și Bianca Rus, scandal la Bravo, ai stil! Celebrities: „Ești o fată bună, apoi o iei razna”

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

Bianca Rus și-a schimbat look-ul și a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului

Andreea Tonciu, declaraţie uluitoare despre presupusul divorţ! "E adevărat că..."

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Greta Thunberg, adolescenta care a declanșat cel mai mare protest din istorie față de schimbările climatice

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri