Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație?


Comentariile celor trei jurați „Bravo, ai stil! Celebrities” te pot ajuta în crearea unei ținute de senzație, dar trebuie să fii atentă la detaliile outfitului.


In articol:

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” are o componentă educativă, care îți

poate influența stlul vestimentar. Desi, pe moment, poate că nu ești atentă la informațiile pe care jurații le oferă în timpul emisiilor, fiind atentă la partea de divertisment, noi suntem aici pentru a consemna comentariile juraților și pentru a te ajuta să-ți creezi o ținută de senzație.

Citeste si: Anamaria Prodan şi-a spus părerea reală despre Andreea Tonciu! Declaraţii uluitoare!

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” în crearea unei ținute de senzație? Iată ce poți prelua din ținuta Biancăi Giurcanu!

Ei bine, poți crea o ținută de senzație foarte ușor, dacă preiei câteva dintre elementele din ținuta frumoasei Bianca Giurcanu. Cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu sunt de accord cu o astfel de propunere stilistică. Un sacou de genul este foarte correct, foarte în vogă. Structura acestuia este una cinstită, decolteul este potrivit pentru forma și gradul de seriozitate propuse, iar acest gen de cizme lungi, care nu lasă pielea la vedere, sunt alegerea perfecta pentru femeile înalte, cu picioare subțiri.

Comentariile celor trei jurați„Bravo,ai stil!”, fac ținute de senzație
Comentariile celor trei jurați„Bravo,ai stil!”, fac ținute de senzație

Accesorizarea acestei ținute este una foarte bună, chiar dacă îi lipsește geanta- aceasta nu era neapărat necesară. Ochelarii și măușile completează perfect ideea de „femeie fatală”, iar machiajul și părul sunt foarte trendy. Trebuie să remarcăm faptul că în crearea oricărei ținute de senzație, este foarte important să fim atente la detalii, conform comentariilor juraților „Bravo, ai stil!”. Machiajul monochromatic și părul aranjat foarte natural, balansează eleganța și senzualitatea ținutei propusă de Bianca Giurcanu, care a primit toate cele trei steluțe din partea celor trei jurați.

Citeste si: Oana Radu, propunere de nerefuzat pentru Raluca Bădulescu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Cum poți transforma ținuta Andreei Tonciu, într-o ținută de senzație?

Ei bine, dacă ți-a plăcut propunerea Andreei Tonciu, dar nu știi cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities”, trebuie să știi că vedeta a propus un styling relative correct, dar foarte sec.

În accepțiunea celor trei jurați, pantalonul trebuia să fie mai scurt, pentru că se oprește fix la bareta pantofului, fapt ce taie, visual, din lungimea trupului și a piciorului. Culoarea pantalonilor nu este una potrivită, pentru acest outfit, o ținută de senzație ar fi fost completată de o pereche de pantaloni culotte, ¾, de culoare neagră. Brățările sunt plasate foarte bine, pe mâneca puloverului, dar, conform comentariilor celor trei jurați, acesta ar fi trebui să fie mai larg, mai oversized.

Comentariile celor trei jurați„Bravo,ai stil!”, fac ținute de senzație
Comentariile celor trei jurați„Bravo,ai stil!”, fac ținute de senzație

Cum să te folosești de comentariile juraților „Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a transforma ținuta Alexandrei Ungureanu și pe cea a lui Theo Rose?

Conform celor trei jurați, pentru o ținută de senzație este nevoie, în cazul Alexandrei Ungureanu, de o pereche de pantofi structurați, asortați la costumul ales de concurentă, geanta nu se mai poartă în acest sezon, iar mănușile de macramé sunt o alegere foarte bună în acea combinație.

Comentariile celor trei jurați„Bravo,ai stil!”, fac ținute de senzație
Comentariile celor trei jurați„Bravo,ai stil!”, fac ținute de senzație

 

În cazul ținutei purtată de Theo Rose, jurații au găsit numeroase hibe. Acum că se poartă perucile, Maurice Munteanu, unul dintre cei trei jurați, a explciat că acestea trebuie să fie drepte, nicidecum întparse la vârfuri. Totodată, pălăria nu este aleasă correct (cel puțin nu pentru cabaret), iar rochia nu se potrivește cu genul de curea propus de Theo. Acest tip de rochie se poartă fără curea, sau cu o curea voluminoasă, statement, iar asta ar conferi unui astfel de outfit, aerul de ținută de senzație. Trebuie, totuși, să avem grijă, pentru că un outfit de genul, poate trece ușor ca fiind o ținută de scenă, conform celor trei jurați de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Comentariile celor trei jurați„Bravo,ai stil!”, fac ținute de senzație
Comentariile celor trei jurați„Bravo,ai stil!”, fac ținute de senzație

Citeste si: Cum arăta Raluca de la „Bravo, ai stil! Celebrities” acum mai mult de 10 ani? Blondina este complet schimbată!


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arăta Raluca de la „Bravo, ai stil! Celebrities” acum mai mult de 10 ani? Blondina este complet schimbată!

Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Anamaria Prodan şi-a spus părerea reală despre Andreea Tonciu! Declaraţii uluitoare!

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România va naște în curând! Imagini emoționante cu Ileana Sterp!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri