Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!


În ediția „Bravo, ai stil! Celebrities”, de pe 14 Februarie, Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au avut o dispută în urma căreia concurenta a refuzat participarea la emisiune.


In articol:

Se pare că spiritele se încing din ce în ce mai mult la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Acum concurentele au renunțat la a se mai certa între ele și, aparent, au atentat la masa juraților! Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, a avut o dispută cu juratul Cătălin Botezatu, care este totodată și prietenul mamei sale. Au existat totuși consecințe și, după ce tânăra a fost depunctată pe motiv comportamental, a refuzat participarea în emisiune.

Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!
Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citeste si: Cătălin Botezatu, replică acidă pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”

Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu și-au spus cuvinte grele în emisiune!

Vizibil deranjată de atitudinea colegilor de platou și a juraților, Calina a răbufnit și ajunsă în culisă, voia doar să discute cu mama sa pe această tema. Cu toate astea, participanta la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat că refuză participarea la emisiune. „Nu m-am liniștit și nu mai vin în emisiune! Nu am jignit cu nimic. Nu mi se pare normal ca Andreea Tonciu și Cătălin Botezatu să-mi zică ceva ce nu este adevărat!” a explicat Calina, pentru reporterul emisiunii. ”Nu mai vin, pentru că nu sunt respectată,” a continuat concurenta.

Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!
Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citeste si: Cum arată Gina Chirila în ultimul trimestru de sarcină! Câte kilograme a luat concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Cătălin Botezatu a intervenit în discuția concurentei cu reporterul, pentru a clarifica faptul că deși Calina consideră că a fost făcută „albie de porci, la televizor, gratuit”, lucrurile nu stau chiar așa. ”Și tu m-ai scos din sărite, Ești ultima persoană din acest show la care mă așteptam să facă asta. Făceai ca toți d****i acolo. Cu tine îmi permit să vorbesc așa pentru că te-am crescut, practic. Erau sezoane întregi în care toate concurentele, toate, la rând, pierdeau steluțe din cauza atitudinii. Tu, astăzi, ai fost primul exemplu din acest sezon!” a motivat juratul.

Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!
Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Calina Dumitrescu, a acuzat jurații că ar favoriza alte concurente!

Deși disputa lor s-a întins pe parcursul a două ediții, acuzațiile aduse de Calina nu s-au oprit aici! În cadrul discuției sale cu juratul Cătălin Botezatu, fata Catincăi Roman i-a acuzat indirect pe jurați că favorizează alte concurente. „Andreea Tonciu ia stele la fiecare ținută. Că-i urâtă, că-i nașpa, că-i frumoasă, ea ia stele. Pe bune, deja nu mă mai pot abține. [...] Altele care vin îmbrăcate la fel, de când a început sezonul ăsta, sunt appreciate încontinuu și au stele, peste stele, peste stele… Eu care mă chinui și care fac ceva, eu nu sunt apreciată!” a declarat Calina Dumitrescu, în culisele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Gina Chirila a părăsit “Bravo, ai stil! Celebrities”, iar o nouă celebritate se va alătura competiției


Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin Botezatu, replică acidă pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”

BOMBĂ în showbiz! Ce a aflat Alin Oprea despre trecutul soției este incredibil!

Theo Rose, supărată FOC la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Eu te-am luat de român ce ești?!”

Gina Chirilă a părăsit competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” Platoul s-a umplut de lacrimi și suspine

Gina Chirila si Calina Dumitrescu, absente din editia de vineri “Bravo ai stil! Celebrities”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de vineri, 4 decembrie 2020, anunțul ANM: intensificări ale vântului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri