Cătălin Botezatu, replică acidă pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”


În ediția de joi seară, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu i-a adresat, în glumă, comentarii dure Oanei Radu.


In articol:

În ediția de joi seară, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, concurentele au fost rugate de Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de stil, să le transmită declarații de dragoste iubiților lor.

Oana Radu, aflată într-o relație de aproape două luni și pare mai fericită ca niciodată, iar declarația de dragoste dedicată iubitului său, a fost una pe măsură!

Cătălin Botezatu, replică ACIDĂ pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”
Cătălin Botezatu, replică ACIDĂ pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”

Evenimentele nefericite din viața Oanei Radu au fost parcă șterse cu buretele de actualul ei iubit, Cătălin

După ce a trăit un eșec în dragoste și fostul ei iubit a murit, Oana Radu și-a găsit refugiul în brațele unui bărbat pe care îl iubește la nebunie și nu se sfiește să arate acest lucru! Solista  povestit faptul că actualul

ei iubit, a fost prima sa dragoste și totodată o dragoste neîmpărtășită. Oana Radu a explicat că acum sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălat și că iubitul ei, Cătălin, a reușit să scoată la iveală, varianta cea mai bună a Oanei.

Cătălin Botezatu, replică ACIDĂ pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”
Cătălin Botezatu, replică ACIDĂ pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”

Citeste si: Surpriză de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Oana Radu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cătălin Botezatu- replică acidă pentru Oana Radu

Cu toate că declarația de dragoste manifestată de cântăreață a fost una înduioșătoare, cu zâmbetul pe buze, Cătălin Botezatu i-a explicat că știe să disimuleze foarte bine, asemenea tuturor femeilor. „Ce frumos știi să minți! Voi, femeile, mințiți atât de frumos când faceți declarații de dragoste, Doamne!” a declarat juratul. Oana a explicat că, în accepțiunea sa, „cuvintele sunt de prisos”, iar jurizarea ținutei a continuat, concurenta primind doar laude! Este evident că aceste comentarii, aparent dure, au fost adresate de jurat în glumă, motiv

pentru care concurenta nu s-a supărat.

Cătălin Botezatu, replică ACIDĂ pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”
Cătălin Botezatu, replică ACIDĂ pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”

Citeste si: Iubitul Oanei Radu, surpriza inedita la “Bravo, ai stil! Celebrities”!

„Ești foarte frumoasă, arăți foarte bine. Chiar dacă mai ai de slăbit, vei da jos acele kilograme. Nu o să vă critic foarte tare pentru că e Valentines Day. O să încerc să vă ofer toată iubirea mea în seara asta, dar nu-mi plac pantofii,” a conchis Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu o admiră pe concurentă pentru reușitele sale

Joi seară a fost ediția declarațiilor, așa că de la „From Bote with love, bravo, ai stil, Oana!”, s-a ajuns până la manifestarea admirației față de participantă. Raluca Bădulescu a admis încă de la prima ediție că Oana Radu este un exemplu de urmat, însă acum a explicat că aprecierea sa se datorează faptului că Oana este o persoană reală, care nu se ascunde și nu încearcă să se muleze pe standardele de frumusețe impuse de societate, fapt remarcat inclusiv de pretențiosul Maurice Munteanu.

Citeste si: Oana Radu, declaraţii cutremurătoare despre iubitul care s-a stins! ”Nu mai aveam sentimente”!


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu a fost eliminată, în ediția de sâmbătă a show-ului

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

Surpriză de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Oana Radu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”

Oana Radu, dezvăluiri despre fostul iubit: „Noi nu mai eram împreună de...”

Oana Radu, primele declarații despre noul iubit: „Un bărbat...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 15 mai 2021! O zodie face schimbări majore în casă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri