Oana Radu, dezvăluiri despre fostul iubit: „Noi nu mai eram împreună de...”


Ce s-a întâmplat în ultimele luni cu Oana Radu și cu fostul ei iubit.


In articol:

La câteva luni după ce și-a pierdut iubitul care a fost incendiat în scara blocului în care locuia mama lui, Oana Radu a vorbit despre ce s-a întâmplat cu adevărat în ultimul an de relație.

Alin a pierit în luna septembrie, la o lună după ce a fost incendiat, iar Oana Radu a deschis un subiect extrem de dureros pentru ea.

Artista susține că nu mai era cu Alin de mai bine de un an dinainte de accident. Deși locuiau împreună, cei doi nu mai formau un cuplu, dar a făcut tot posibilul să îl salveze.

Citeste si: Oana Radu, primele declarații despre noul iubit: „Un bărbat...”

Citeste si: Oana Radu, gest emoționant la trei săptămâni după moartea iubitului: „Viața este prea scurtă...”

Citeste si: Oana Radu și Cătălin Dobrescu, prima apariție la televizor. Declarații în exclusivitate despre relația lor: „Îl cunosc de șase ani de zile și eram foarte îndrăgostită de el.”

Oana Radu
Oana Radu

„Nimeni nu ştie ce fel de relaţie am avut. Oamenii din jurul lui mă judecă. Probabil că şi alţii... Îi rog doar să n-o facă. Pentru liniştea celor de acasă care mă cataloghează urât, vreau să spun că relaţia noastră nu mai era una normală de un an. Noi locuiam împreună, dar nu mai eram împreună. Aveam probleme şi când s-a întâmplat tragedia, era normal să fiu acolo. Nu mai conta că nu mai eram împreună, că nu mai aveam sentimente... E o poveste lungă şi nu vreau să intru în detalii...", a spus Oana Radu în cadrul unui interviu TV.

Oana Radu se iubește cu antrenorul ei de fitness

A scăpat de datoriile cu care rămăsese după fosta relaţie şi viaţa ei a luat o întorsătură frumoasă şi pe plan amoros.

Acum, Oana Radu trăieşte o poveste de dragoste cu Cătălin Dobrescu, antrenorul ei personal. Acesta a ajutat-o să slăbească zeci de kilograme în ultimele luni și să aibă mai multă încredere în ea.

Despre acest subiect, artista a spus că "a venit în momentul în care a trebuit să vină. Eu şi Cătălin suntem împreună din decembrie... Ne mai apropiaserăm, dar acum normal că dacă eram în tatonări nu puteam să zic să vin că suntem împreună".


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, prima apariție la televizor. Declarații în exclusivitate despre relația lor: „Îl cunosc de șase ani de zile și eram foarte îndrăgostită de el.”

Anunț BOMBĂ! Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie care le va schimba viața

Oana Radu a rupt tăcerea la câteva luni de la moartea iubitului! Mărturisiri cu ochii în lacrimi despre relația cu fostul: "Nu mi-a fost atât de fidel. M-a lăsat cu datorii...

RECOMANDARE: Cură de slăbire cu pufuleți

RECOMANDARE: cură de slăbire cu zeama de varză

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este NAOMI Hedman, iubita lui Florin Ristei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri