Surpriză de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Oana Radu, noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities”


Ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” de aseară, a fost una plină de surprize. Nu numai că telespectatorii au cunoscut-o pe noua concurentă, Oana Radu, însă colege sale de platou i-au pregătit vedetei un moment.


In articol:

În ediția „Bravo, ai stil! Celebrities”, de aseară, a intrat în concurs o nouă participantă. Vedeta este o cântăreață cunoscută, foarte îndrăgită de către internauți și le-a făcut o impresie bună atât fetelor, cât și juraților. În timp Bianca „Bia” Rus i-a arătat varianta frumoasă, „pupi de la Bia” și a declarat că o primește cu brațele deschise, celelalte participate i-au pregătit acesteia un moment- au strigat în cor, replica Andreei Tonciu ”Mamă, mamă, ce-o bat pe asta!” evident, ca o glumă, din dorința de a mai destinde atmosfera, iar Oana nu s-a lăsat și le-a răspuns: „Sunt de la Craiova, surorile mele”.

Citeste si: Raluca de la "Bravo, ai stil! Celebrities", ţinută foarte scumpă! Cu poza aceasta a făcut furori pe internet!

Noua concurentă „Bravo, ai stil! Celebrities” plină de emoții în prima ediție!

Ca în cazul fiecărui nou început, Oana Radu a fost foarte emoționată în cadrul primei ediții de ”Bravo, ai stil! Celebrities” la care a participat și nu s-a sfiit să ascundă acet aspect nici față de Ilinca, nici față de jurați. ”Îmi cer scuze, sunt atât de emoționată,” a repetat în nenumărate rânduri artista. Mai mult decât atât, Oana Radu a declarat că nu contează dacă va câștiga sau nu, chiar dacă i-ar plăcea acest lucru, iar motivul pentru care a ales să participe este că își dorește să rămână cu experiență frumoasă și să învețe noțiuni stilistice, de la mult apreciații jurați.

Surpriză la ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Oana Radu-noua participantă

Citeste si: Cătălin Botezatu o pune la punct pe Calina Dumitrescu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Știai în ce show te-ai înscris!”

Andreea Tonciu a complimentat-o pe noua concurentă, pe Oana Radu, de la voce, până la ținută, iar la rândul său, Oana, a felicitat-o pe Andreea Tonciu pentru schimbările pozitive pe care nașterea Rebecăi le-a adus în viața ei. Deci, oare putem spune că ne așteaptă o nouă prietenie la „Bravo, ai stil! Celebrities”?!

Verdictul juraților pentru Oana Radu: două steluțe pentru prima ediție!

„Arăți foarte bine, să știi! Ești foarte frumoasă!” a început Raluca Bădulescu jurizarea. După ce a slăbit de două ori, inițial șaizeci de kilograme și a doua oară, treizeci, Raluca Bădulescu a discutat cu aceasta inclusiv despre dieta sa. Maurice Munteanu i-a complimentat ținuta, singura remarcă pe care a făcut-o a fost în legătură cu bareta sandalelor, care „taie” vizual piciorul, în rest i-a oferit noii concurente „Bravo, ai stil!” încă de la prima ediție. Cătălin Botezatu, însă, a sfătuit-o să se obișnuiască, pentru că el o va critica din prima, motiv pentru care, din parte sa, nu a avut stil.

„Aici nu suntem la un concurs de Miss. Fă o cruce cu limba-n gură, ține-te așa cu mâna la inimă și respiră”, i-a mai transmis Maurice Oanei.

Citeste si: Deea Codrea- scandal MONSTRU cu Raluca Bădulescu. „Sincer, îmi dau lacrimile...”

Cu toate acestea, discursul Oanei Radu a fost unul lăudat, naturalețea sa este de apreciat, iar stilul este clar un subiect de interes pentru faimoasa cântăreață, din moment ce a reușit să obțină două steluțe din prima ediție. Așteptăm să vedem ce îi rezervă competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” noii participante!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Cea mai puternică rugăciune de Înălțarea Domnului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri